Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Tudnátok nekem olyan diétákat...

Tudnátok nekem olyan diétákat írni amik rövidek és nagyon hatásosak?

Figyelt kérdés
2014. jún. 2. 21:51
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
szerintem a gyors diéta gyors visszahízást jelent.Èn most fogytam le 13kg.Ha rám hallgatsz akkor figyelsz a kajára és naponta legalább 20percet sportolsz :) .Van a neten egy oldal :Kaloriabázis nekem ez is sokat segitett :) .Sok sikert!!!
2014. jún. 2. 21:59
 2/4 anonim ***** válasza:

Ígyvan, a kaloriabazis.hu az jó.

Rövid és nagyon hatásos diéta NINCS.

2014. jún. 3. 00:25
 3/4 anonim ***** válasza:

Mit jelent a rövid ? Három napot ? Egy hetet ? Tizenöt napot ?

Ezek nem rövid időtartamok, hanem irreálisak.

Minden folyamatnak megvan a maga ideje.

Ez olyan, mintha valaki a " legrövidebb hajnövesztő módszer " -t keresné vagy a " legrövidebb japán nyelvtanulási módszer " -t.

Egy adott fokig fellehet gyorsítani a folyamatokat, de nem lehet irreálisan elvárni, hogy olyan változások menjenek végbe X idő alatt , amelyekhez minimálisan az az idő nem elegendő.

Az alacsony ch-n alapuló vagy ketogén diéták nagyon hatásosak és az eredmények gyorsan jelentkeznek; jelentős pluszpont, hogy a fogyás nem vízből és izomból történik, mint a legtöbb diétánál, ráadásul optimálisan stabilizálja az anyagcserét, ezért nem lesz yoyo effektus és egyéb problémák sem. Persze ennek is utána kell nézni és helyesen kell csinálni, különben semmi értelme nincs.

2014. jún. 3. 07:59
 4/4 anonim ***** válasza:
2014. jún. 8. 09:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!