Zsírégető teák amik hatásosak lehetnek?
168 cm és 56,6 kg vagyok, 61-ről fogytam le 3 hónap alatt rendszeres de kevesebb evéssel + heti 3-4, 35 perces szobakerékpározással.
Mostanában nincs annyi időm az edzésekre a munka miatt ( de vendéglátás, szóval azért aközben is mozgok kicsit) és ezért keresek valami kiegészítő segítéget és a zsírégető teákről hallottam, gondoltam kipróbálom.
Szerintetek melyik a legjobb, leghatásosabb közülük? Hogyan alkalmazzam, milyen gyakran, mikor?
nem csoda teákra gondoltam hanem amikről olvastam:
-csalán
-zöld tea...
De még volt jó pár.
Azoktól is csak f*sni fogok? :P
Igen. ez igaz, hogy f*sol tőlük... egy talán van, a Mathé tea, az viszont nem éget zsirt tudtommal, csak elveszi az éhségérzetet(+a matein pörget).
A szennalevél tea (nekem csak ez ér már valamit, mivel a szűzteától, a mályvateáig mindent kipróbáltam, még csak meg sem hajtott egyik sem) az elég jó cucc azért. Viszont vigyázz vele, mert tényleg durva.
A zöld tea szerintem semmit sem ér.
Ezeket vagy keverni szokták egymással(több teát egyszerre) vagy készen is lehet kapni teakeveréket. Mindegyiknek van pontos adagolási útmutatója általában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!