Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Szerintetek hatásosak a...

Szerintetek hatásosak a fogyasztókapszulák v készitmények?

Figyelt kérdés
Még nem próbáltam, sajnos 2 év alatt kb 20kg ot híztam :( megfordult a fejemben hogy kipróbálom. Valakinek segített?
2014. ápr. 14. 12:13
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nem, ha hatásos lenne, mindenki vékony lenne.
2014. ápr. 14. 12:32
 2/11 anonim ***** válasza:
45%

Szerintem sem, és mások szerint sem hatásosak az ún. 'fogyasztókapszulák'.

Ha sok szénhidrátot eszel, tejterméket vagy glutént és emiatt súlyproblémád van azt nem tudom hogyan ellensúlyoznád bármilyen kapszulával. A logikát nem értem. Miért nem azzal ellensúlyozod, hogy nem eszed ezeket? Sokkal kézenfekvőbbnek tűnik úgy megszabadulni egy problémától, betegségtől, hogy a kiváltó okait elkerülöd. De lehet ezt viszont csak én látom így.

2014. ápr. 14. 12:32
 3/11 anonim ***** válasza:
nekem segített, elindulni az életben és a saját vállalkozásom felépítésében, hogy olyan cégnél dolgoztam mint ügynök, aki ilyeneket forgalmaz, de általában semmi hatásuk nincs, a fogyás egyszetû, kevesebb kalóriát kell fogyasztani, mint amenyit felhasználsz és sokat mozogni, de varázsbogyót még senki nem alkotott.
2014. ápr. 14. 12:35
 4/11 anonim ***** válasza:

sztem hatasos, nagyobb gond hogy ha ezeknek a segitsegevel fogy (pl etvagycsokkento) akkor gond lesz mikor befejezed mert vissza fog novekedni a bevitt kaloriamennyiseg.

legjobb ha ezek nelkul allsz neki, kezdesnek pl egyel fele annyit mint eddig. mondjuk 2-3-4 hetig, es meglatid hogy szepen megindulnak lefele a kilok.

2014. ápr. 14. 12:56
 5/11 anonim ***** válasza:

Nos ez igen derék :D

Tehát van azért a Te életedben is néhány ember, akit jó vagy rossz szándékkal de lehúztál, nyerészkedtél az átverésükön, kihasználva a naiv reményüket :)

Bocsánatot kérni sosem késő, nem miattuk hanem magad miatt :)

2014. ápr. 14. 12:58
 6/11 anonim ***** válasza:
Nem hatásosak. Tessék kevesebbet és minőségit enni, és mellé sportolni.
2014. ápr. 14. 13:07
 7/11 anonim ***** válasza:
Asszem az L-karnitin sokat segíthet, de a tévé előtt fetrengve természetesen semmit nem ér az se. Súlyt veszteni csak diétával és napi aerob edzéssel lehet. A fogyókúrásdi meg a segédkészítmények megoldássá kinevezése szemmel láthatóan ha működik is valahogy, akkor is inkább fordítva, legalábbis hosszabb távon.
2014. ápr. 14. 13:08
 8/11 anonim ***** válasza:

Szerintem CSAK akkor egyen feleannyit, mint eddig, ha jó ételeket evett, csak sokkal többet, mint kellene. Amúgy elég veszélyes, ha mondjuk egy eleve vitamin- és ásványanyaghiányos étrendet felez...

Nem beszélve arról, hogy egy normál embernek baromi rosszul esik, ha hirtelen feleannyit kap. Ideges lesz, valószínűleg hiánya lesz ebből-abból, majd jó esetben feladja, mielőtt még baja lenne belőle.

Ha már fogyni akar, kicsit olvasson utána, hogyan tudna életmódot váltani s egészségesebben élni.

A táplálkozásunknak roppant nagy szerepe van egészségünkben, figyeljünk már kicsit oda...

2014. ápr. 14. 13:08
 9/11 anonim ***** válasza:
Minimoris, így van, fiatalkoromban ezt melóztam, fofyasztótablettákat, csoda mágneses mindenre jó fülbevalót karkötõt, derékpántot stbt adtunk el iszonyú árakon nyugdíjasoknak kirándulásnak álcázva, volt mikor havi 2-3 milliót is megkerestünk tisztán...
2014. ápr. 14. 13:50
 10/11 anonim ***** válasza:

Jó egyébként nem akartam beszólni senkinek.. tök mindegy hogy én mit gondolok.

Hihető/nem hihető, rossz/nem rossz de én személy szerint nem tartom helyesnek az emberekre rásózni olyan dolgokat amikre nincsen szükségük.. ilyeténképpen az egész fogyiipar, valamelyest a fitneszipar (ezekbe pedig beletartoznak táplálék kiegészítő gyártók..) nem a legtisztességesebbek.

Én is forevereztem anno, kiszálltam mielőtt igazából kerestem volna bármit is. Nem ment, mostani fejemmel örülök is hogy nem ment.

Miben különbözik letépni valakinek a nyakából az aranyláncot és úgy 'meggazdagodni' vagy eladni valamit aminek valójában semmi értelme, és így pénzt kaszálni? Egyik sem jó, szerintem. De nem akartam beszólogatósan írni.

2014. ápr. 14. 14:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!