Szerintetek hatásosak a fogyasztókapszulák v készitmények?
Szerintem sem, és mások szerint sem hatásosak az ún. 'fogyasztókapszulák'.
Ha sok szénhidrátot eszel, tejterméket vagy glutént és emiatt súlyproblémád van azt nem tudom hogyan ellensúlyoznád bármilyen kapszulával. A logikát nem értem. Miért nem azzal ellensúlyozod, hogy nem eszed ezeket? Sokkal kézenfekvőbbnek tűnik úgy megszabadulni egy problémától, betegségtől, hogy a kiváltó okait elkerülöd. De lehet ezt viszont csak én látom így.
sztem hatasos, nagyobb gond hogy ha ezeknek a segitsegevel fogy (pl etvagycsokkento) akkor gond lesz mikor befejezed mert vissza fog novekedni a bevitt kaloriamennyiseg.
legjobb ha ezek nelkul allsz neki, kezdesnek pl egyel fele annyit mint eddig. mondjuk 2-3-4 hetig, es meglatid hogy szepen megindulnak lefele a kilok.
Nos ez igen derék :D
Tehát van azért a Te életedben is néhány ember, akit jó vagy rossz szándékkal de lehúztál, nyerészkedtél az átverésükön, kihasználva a naiv reményüket :)
Bocsánatot kérni sosem késő, nem miattuk hanem magad miatt :)
Szerintem CSAK akkor egyen feleannyit, mint eddig, ha jó ételeket evett, csak sokkal többet, mint kellene. Amúgy elég veszélyes, ha mondjuk egy eleve vitamin- és ásványanyaghiányos étrendet felez...
Nem beszélve arról, hogy egy normál embernek baromi rosszul esik, ha hirtelen feleannyit kap. Ideges lesz, valószínűleg hiánya lesz ebből-abból, majd jó esetben feladja, mielőtt még baja lenne belőle.
Ha már fogyni akar, kicsit olvasson utána, hogyan tudna életmódot váltani s egészségesebben élni.
A táplálkozásunknak roppant nagy szerepe van egészségünkben, figyeljünk már kicsit oda...
Jó egyébként nem akartam beszólni senkinek.. tök mindegy hogy én mit gondolok.
Hihető/nem hihető, rossz/nem rossz de én személy szerint nem tartom helyesnek az emberekre rásózni olyan dolgokat amikre nincsen szükségük.. ilyeténképpen az egész fogyiipar, valamelyest a fitneszipar (ezekbe pedig beletartoznak táplálék kiegészítő gyártók..) nem a legtisztességesebbek.
Én is forevereztem anno, kiszálltam mielőtt igazából kerestem volna bármit is. Nem ment, mostani fejemmel örülök is hogy nem ment.
Miben különbözik letépni valakinek a nyakából az aranyláncot és úgy 'meggazdagodni' vagy eladni valamit aminek valójában semmi értelme, és így pénzt kaszálni? Egyik sem jó, szerintem. De nem akartam beszólogatósan írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!