Természetes, gyógynövény alapú készítmények hormonpótlásra változókor elején?
46 vagyok, mensim rendetlenkedik.Mioma nincs, de a méhnyálkahártya megvastagodott.valószínű kevés a progeszteron, és sok az ösztogénszintem.
Ismertek ilyen hormontartalmú készítményt, ami bevált?
1. Nőgyógyász
2. Majd ő felír rendes gyógyszert, ne te kísérletezz otthon ilyenekkel
A legtöbb nő sajnos egyáltalán nem foglalkozik ezzel, ahogy leáll a menstruáció, szétesik a hormonháztartás, pótolni kéne mesterségesen a hormonokat.
Menopauza után rohamosan megy tönkre a nők szervezete.
Párom is folyton mondja az anyukájának, hogy menjen el orvoshoz, de nem hajlandó...
Az elsőre reagálva: gyógynövények, körbe kellene kérdezni, hogy kinek volt hatásos.
Másodikra: esetleg menopauza rendelésre kellene elmenned. Ott biztosan orvosolják panaszod.
Ne ordíts le, mert a korod miatt már elkezdődött.
Az első válaszoló első leírt termék, tesztoszteron tartalmú,és teljesen másra van:)
Voltam nőgyógyásznál, de küretet javasolt, amit fogadok el.Nem volt hajlandó se hormonszint vizsgálatra beutalót adni, se gyógyszert felírni.
utolsó válaszoló,miért ordítanálak le, én is tudom:)
a menopauza rendelésről nem hallottam, itt biztos nincs ilyen a környékünkön, csak nagyobb városban, de utánanézek, köszi.
2-es vagyok. Igen tipikus, hogy nem hajlandó az orvos elküldeni egy hülye vérvételre sem. Végül is azért van a tb, hogy ne lássanak el...
Én is szedek hormont (25 éves vagyok, sajnos muszáj), állami helyen a trombózis hajlamot sem nézték meg. Helyette csinálták egy ekg-t, abból aztán kiderül mennyi genetikai hajlamom van a trombózisra...
Szinte minden magánorvosnál csináltattam meg, hormonszint mérések stb., a magán orvos meg fel is írta a gyógyszereket.
Állami kórházakban már semmit nem akarnak csinálni, le vannak terhelve, nincs pénz. A betegek ez viszont nem hatja meg, aki fizeti maga vagy a fizetéséből nem keveset levonnak tb-re.
Magyar egészségügy :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!