Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hogy fér belém ennyi étel?

Hogy fér belém ennyi étel?

Figyelt kérdés

Van, hogy egyszerre 2 kg ételt is megeszem, és csak ennyi után van teltségérzetem.

Általában 3-400 grammokat eszem, de ha "rám jön", mint most képes vagyok beverni ennyit úgy, hogy nem érzek hasi fájdalmat vagy kellemetlenséget, egyszerűen azt, hogy jól laktam.

Miért van ez?

2014. máj. 31. 22:20
 1/9 anonim válasza:
Azt nem tudom, de indulnod kéne egy evőversenyen.:)
2014. máj. 31. 22:24
 2/9 anonim ***** válasza:
Ha az en mercem szerint csak azert eszel 2 kilot, mert kicsi a gyomrod. Ennyit az elso ebedre szoktam enni. Elso vacsira altalaban tobbet eszek. (termeszetesen a masodik mindig egy kicsit kevesebb, a harmadik meg neha ki is marad.) Kello mozgas mellett ez nem problema, csak anyagilag megterhelo.
2014. máj. 31. 22:26
 3/9 anonim ***** válasza:

Attól is függ, hogy mi a nemed, hány éves vagy, milyen magas, hány kiló, mennyit mozogsz, stb.

Például ha versenyfutó vagy, akkor az nem ugyanaz, mintha háziasszony lennél vagy balett táncos.

A szükségletek különböznek.

2014. máj. 31. 22:34
 4/9 anonim ***** válasza:
Utána nincs fáradtságérzet egyébként? Ugyanúgy folytatódik a napod, nem hátráltat?
2014. máj. 31. 22:35
 5/9 A kérdező kommentje:

Shot, run, én vagyok az, aki összezavarodott az étkezéssel, mozgással. Ma már kaptam tőled jó tanácsokat. :)

18 éves lány vagyok, 178 cm/61 kg, súlyzós edzést végzek.

Ma valamiért nagyon foglalkoztat ez a téma, vagy inkább probléma, és nem halogathatom tovább a megoldását, mert lassan itt a nyár, dolgozni fogok,nem lesz ennyi időm megtervezni, megcsinálni az étkezést, addig át kell kattintanom az agyam, hogy ne döbbentsek meg másokat azzal, hogy olyan a gyomrom, mint egy feneketlen kút. :)

Nem érzem, hogy leterhelném a gyomrom, de ekkora mennyiséggel biztosan küszködnie kell. Na meg persze hosszútávon az sem tehetne jót, hogy a napi fehérjeszükségletemet 30-50 grammal feljebb viszi, bár erről még nem vagyok megbizonyosodva, hogy ártalmas lenne.

És igen, inkább anyagilag megterhelő, mintsem fizikailag. Utána nem érzek fáradtságot, ugyan úgy, sőt energikusabban folytatom a napom, mert még ezek után belém fér egy kávé is.

Normál esetben napi 3 kg kaját eszem. Ebből 400 g csirkemell, 1 kg zöldség, a többi is jó forrásokból jön össze, nem a minőséggel van a gond, hanem a mennyiséggel.

Viszont "rosszabb napokon" akár 5 kg kaja is lecsúszhat.

2014. máj. 31. 23:23
 6/9 anonim ***** válasza:
Jó étvágyad van. :)
2014. jún. 1. 01:56
 7/9 Szintiszoli123 ***** válasza:

https://www.youtube.com/channel/UCspJ-h5Mw9_zeEhJDzMpkkA

Írok választ az előző kérdésedre is, csak az alapkérdés óta annyi mindent írtál, hogy nem győzök reagálni :)

2014. jún. 1. 07:12
 8/9 Szintiszoli123 ***** válasza:

Ezt csak, ha nagyon unatkozol:

Film: A habzsolok tudománya 2007

2014. jún. 1. 07:15
 9/9 Szintiszoli123 ***** válasza:
Furious Pete is ex anós. Lehet a példaképed.
2014. jún. 1. 07:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!