Sok ennyi étel vacsorára egy 13 éves lánynak?
Figyelt kérdés
2db vajas szalámis zsemle egy nem túl nagy szelet csokis süti és egy alma.2013. aug. 23. 21:23
1/10 anonim válasza:
Hát ettől zsírmalac leszel, de te tudod.
2/10 anonim válasza:
Egy terhes bálna kevesebbet eszik
3/10 anonim válasza:
ha sportolsz valamit akkor még elmegy,meg függ h mi volt az ebed.
4/10 A kérdező kommentje:
170cm vagyok es 48kg. Hizni szeretnek!
2013. aug. 23. 21:38
5/10 anonim válasza:
szerintem egyáltalán nem sok. Fejlődő szervezettől nem szabad megvonni a táplálékot, ha soknak érzed akkor egyél több gyümölcsöt, de verd ki a fejedből a koplalást!
6/10 anonim válasza:
Attól függ, miket ettél még egész nap, mennyit mozogsz.
De ha hízni akarsz, akkor hogyan is lehetne sok?
7/10 A kérdező kommentje:
Hat eleg sokat mozgok, sokszor megyunk baratokkal setalni, kirandulni, estenkent futni jarok. Napkozben reggelire altalaban egy zsemlet eszek, vagy melegszendvicset, esetleg bundaskenyeret, tukortojast ilyeneket. Aztan delelott eszek gyumolcsot, joghurtot. Ebedre valtozo..van, hogy nem eszek levest, van, hogy igen. A masodik meg mindig mas. (fozelekek, hus rizzsel vagy krumplival, tesztak stb..) utana a delutan folyaman szoktam nasizni van, hogy ropit eszek, van, hogy jegkremet, csokit, ritkan chipset vagy gumicukrot, de azokat tenyleg ritkan es keveset. Estere meg a ket zsemle mindig bemegy es utana van, hogy meg eszek valamit. Nem az elhizastol felek, orulnek, ha hiznek, hanem, hogy megterheli a gyomrom vagy valami.
2013. aug. 23. 21:53
8/10 anonim válasza:
Azt biztos éreznéd, ha megterheli a gyomrod. Egyél mindenfélét, ami jól esik és mozogj sokat. Ha túl vékonynak tartod magad, akkor sem kell erőltetni a hízást, majd ha kicsit idősebb leszel, akkor jobban jönnek a kilók is. Én is mindig nagyon sovány voltam, pedig ettem normálisan. Aztán úgy 20 éves korom körül nőiesebb lettem és már csak vékony, nem sovány :)
9/10 TwiceAsNice válasza:
Ne erőltesd a hízást, mert akkor csak zsírosodni fogsz. Egyél normálisan, egészségesen, mozogj sokat és majd meglátod, hogy nőiesen leszel teltebb, nem pedig elhízott. Még fiatal vagy, nem kell ilyeneken agyalnod.
10/10 anonim válasza:
Ennyi idős koromban sokkal többet is meg tudtam enni, igaz nálunk főtt étel volt vacsorára. Kamaszként naponta hatszor ettem, sportoltam, gyalog jártam suliba meg máshova, jó sok kilométernyit naponta, és nem volt rajtam egy deka felesleg se. Így lettem 172/57 télen 17 évesen. Nyaranta még vagy 3 kiló lement rendszerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!