Miért változik meg a "végtermék" állaga? Valamit nem jól csinálok?
Figyelt kérdés
A kenyeret, cukrot egy ideje (pár hete) próbálom elkerülni, kenyér helyett puffasztott rizst, puffasztott búzát eszem, lehetőleg több zöldséggel, több hallal, nulla szokásos felvágottal, viszont azt veszem észre, hogy kb azóta a "végtermék" állaga nem a szokásos, kevésbé darabos, nem összállt, sokkal inkább "nyomot hagy" (bocs a leírásért). Mi ennek az oka? Van valami tápanyag, amit nem kellene mellőznöm?2014. máj. 31. 13:40
1/1 anonim válasza:
Valószínűleg a több zöldség, esetleg gyümölcs a felelős ezért, de ez egyáltalán nem gond.
Ha több ideig is fennáll ez, esetleg egyéb panasz is jelentkezik, akkor érdemes kivizsgálást csinálni, DE az viszont biztos, hogy NEM gond az, hogy a cukrot és a kenyeret elhagytad.
Mindenesetre ez még egyáltalán nem ad okot az aggodalomra, amíg a közérzeted jó, addig komolyabb baj nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!