Rossz bélműlködés? Furcsa végtermék?
Szóval, sokszor van székrekedésem, de mostanában szerencsére nincsen. De ami feltűnt, mostanában sokszor furcsa fehér "valamik" vannak benne nagyon kicsik. fehérek, vagy nagyon halvány sárgák, olyanok mint valami mini-rizsek, vagy nem is tudom hova tenni. Mintha mandulát összetörtem volna és a törött darabkákra hasonlítanak. Mitől lehet?
Aranyerem is van, de nem fáj, csak székelés után viszket, hiába megmosom. Az aranyér kihat a bélműködésre, hogy nem emésztek normálisan?
Férgekre is gondoltam, de nem fogytam egyáltalán, és nem is mozognak a "valamik"..
Mi lehet szerintetek? Tudom, undorító, de engem eléggé aggaszt, de az orvosomat meg nem akarom "feltartani" ha nincs semmi bajom. (sajnos már egyszer megkaptam tőle, hogy az igazi betegektől elveszem az időt, na mindegy)
Remélem, tudtok segíteni:)
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!