Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Szerintetek ez az étrend...

Szerintetek ez az étrend megfelelő így, vagy változtassak valamit rajta? Cél: kicsit zsírból még veszteni, és izmot építeni, tehát fittebb, szálkásabb külső. Egyébként 24 éves nő vagyok.

Figyelt kérdés

Mikor egy éve azt mondtam elég volt, valamit változtatni kell, akkor voltam a 167 cm-hez 65 kg, jártam szem.edzőhöz, akkor lementem 60-61-re, de külsőleg nem láttam semmikyen változást, bár a kajára nem figyeltem annyira.

Kb. 2 hónapja szigorúan ezt az étrendet követem, de most mintha kissé megrekedtem volna. Lehet valamit rossz sorrendben eszek? Vagy az adagokkal van baj? Most 57 kg vagyok. Sokan észrevették, hogy változtam, de a hasamról meg mindig szeretnék leadni egy kis zsírt.

Minden kaját én készítek magamnak, lisztet, cukort kerülöm. Szoktam néha desszertet is csinálni, de ezek kihagyásával.

Súlyzós edzés csinálok itthon két kézi súlyzóval (össz. 9-9 kg) és egyéb kiegészítőkkel.

- Egyik nap felsőtest (kar, váll, mell, hát, has) kb 30 perc,

- masodik nap alsótest (has, fenék, comb, vádli) kb 60 perc vagy picivel több,

- harmadik nap has kb 20 perc

- negyedik nap pihenő.

Most hogy jo idő van, ötödik napra beiktatok 1-masfél óra sétát, lépcsőzést.

Emellett szedek Full Blast-ot, most fogyott el a 2. 180 db-os doboz. Most egy hét pihenő. Szedek még multivitamint.

És napi 2 liter naturland zöld teát iszok már évek óta, édesítővel.

Szóval az étrendem:

REGGELI:

1. Verzió: 3 abonett, 30 g majkrém, hozzá paradicsom, erős zöld paprika, mozzarella, esetleg főtt tojás

2. Verzió: 30 g fehérje vizzel (ha nincs időm)

TÍZÓRAI:

1. Verzió: 100 g zabpehely vízben főzve (zsírszegény holland kakaóporral, édesítővel VAGY almával, fahéjjal)

2. Verzió: 30 g fehérje vízzel (ha nem ez volt a reggeli)

3. Verzió: bármilyen gyümölcs, 3 zabfalattal, natúr zsírszegény joghurttal

EBÉD:

150 g csirkemell vagy hal, 100 g főtt rizzsel, és/vagy párolt esetleg nyers zöldségekkel

(ezeket bármilyen formában, bármilyen fűszerrel, bármilyen zöldséggel, hogy ne legyen unalmas)

esetleg ha olyan az étel jellege egy kis mozzarella, vagy ha szószosabb akkor a szósz alapja natúr joghurt

UZSONNA:

1. Verzió: ugyan az mint az ebéd, csak kisebb adag + 2 db zabfalatok

2. Verzio : REGGELI 1. Verzió

VACSORA: (ez már edzés után fél órán belül)

- 30 g fehérje vízzel + kis szőlőcukor

Ugy érzem szerencsés vagyok, hogy nem vagyok válogatós, így nem válik egyhangúvá, és tudnám ezt tartani akár életem végéig.

Tehát a hasamról szeretném meg azt a kicsi zsírt leadni, anélkül, hogy elveszteném azt az izmot amit eddig meg tudtam tartani, ill. fel tudtam szedni.

Kérem csak az írjon aki segíteni tud, szeretne, akar. Előre is köszönöm :)

2014. máj. 28. 21:55
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

MinimorRris köszönöm a válaszod, ebben már voltak számomra is hasznos dolgok. Valószínűleg mikor elkezdtem, elég volt ez a szénhidrát is a fogyáshoz, ezért rekedtem meg az utolsó 1-2 kg-nál.

A súlyzózást én sem úgy képzeltem el, hogy mindig elegek lesznek ezek a tárcsák, viszont pl bicepszezni nők nem nagyon szoktak 9-9 kilóval az első pár hónapban, de felhúzni sem érdemes az második hónapban 90 kilóval. Van időm meg türelmem, kivárom.

Én igen is úgy éreztem, hogy a másik kedves válaszoló lenézett. Vagy ha általánosítani szeret, akkor miért a mi időnket húzza ezzel? A másik, hogy te állítólag ha olvastad az imádott sárga kapszulát, őt miért nem szóltad le a kardió résznél? De tényleg nem kötekedni jöttem ide, én legalábbis.

A zabfalatok receptjét azt hiszem pont egy paleo-s oldalon olvastam. Most már totál elbizonytalanodtam a zabbal kapcsolatban, mert mindenki dicséri, itt meg csak a letolást kapom érte. A receptjeim közül sok paleo, viszont azért nem merem teljesen ennek szentelni a figyelmem, mert ez is olyan "divat-fogyikúrának" néz ki, és ezeket szeretném a legmesszebbről elkerülni, mert az ilyeneket adják fel a legtöbben hetek után.

Jah, és nem kötöszködök, csak tényleg nem szeretem, ha vki azért ír, hogy kiadja a felesleges energiáit, vagy dühét, arra van sokkal több olyan kérdés, amitől az én hajam is égnek áll. De én ezeken tovább lépek. Tehát ha már ő ideír, visszakérdezhetek, hogy ezt mire alapozza nem? Az iskolában, ha vmit nem értettünk elsőre, visszakérdeztünk. Ebből tanultunk.

Szóval köszönöm, szép napot! :)

2014. máj. 29. 14:46
 12/14 anonim ***** válasza:

kérdező,te tényleg ilyen hülye vagy ?

miért csak azokra a részekre reagálsz,amik számodra előnyösek?

egyáltalán elolvastad azokat a hosszú válaszokat rendesen,mert nem úgy tűnik. komolyan mondom nevetséges,hogy egyesek képesek ide szinte oldalakat írni azért,hogy egy hisztis pit.sa néhány sorban lerendezze őket,mert olyan okosnak hiszi magát.

2014. máj. 29. 14:53
 13/14 A kérdező kommentje:
Most látom, hogy azóta írtatok, köszönöm mindenkinek, hogy időt szánt a kérdésemre. A lényeget csak megtudtam a végére, mert néha eltértünk a tárgytól. Csökkentem a szénhidrátot, emelem a zsírt. A fehérje akkor ezek szerint rendben. Erre lettem volna kíváncsi. Köszönöm mégegyszer :)
2014. máj. 29. 15:00
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy le h..lye pics...tál :) én nem foglak téged elítélni, bár te sem vagy tökéletes, csak látatlanban, nem mondanék senkire ikyet. De ez a te dolgod. bármennyire is furcsa, de amíg írtam, addig ti válaszoltatok, és csak akkor láttam, mikor elküldtem. Azt hittem veled lehet normálisan beszélni, de látom nem. Sebaj, még jó hogy átlendülök az ilyen emberek felett. A választ a kérdésemre megkaptam, üdv mindenkinek!
2014. máj. 29. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!