Szerintetek kövér vagyok?
Figyelt kérdés
14 éves lány,165 cm,45 kg.2014. máj. 25. 10:16
2/14 A kérdező kommentje:
Más nem ezt mondja.
2014. máj. 25. 10:24
3/14 anonim válasza:
Nem és 14 évesen ne menj mindenféle buta megjegyzés után.
4/14 anonim válasza:
Nem. Lehet, hogy nem előnyösen oszlanak el a zsírpárnáid, de ebben a korban ez még normális lehet. A mozgás, torna jót tesz.
5/14 anonim válasza:
19 évesen vagyok 50kg és 160 cm, szerintem még pici mehetne rád kb 5 kg minimum 18 éves korodra, nem vagy kövér, pont jó vagy :)
6/14 anonim válasza:
Nemhogy nem vagy kövér, sovány vagy! Most fejlődsz, ennek kéne.
7/14 acelsziv válasza:
neba... nem is igen látszol, ha élével állsz. Ez nagyon kórosan sovány. Azon se lepődnék meg, ha kihallatszana ahogy gondolkodol.
Mellesleg képet miért nem teszel fel? Úgy talán könnyebb lenne megmondani.
8/14 anonim válasza:
Olyan sokszor felmerül a probléma, hogy nem verem ki mások fogait. Pl. ha ezt tenném, akkor nem mondanának hülyeségeket ennek a kérdezőnek sem. Mondjuk én a nyelvkivágást is vállalnám egyes embereknél, hogy mindannyiunknak jobb legyen.
Kérdező, ne hallgass idiótákra, tekints úgy rájuk mint söpredékre, akik ebben az életükben debilnek születtek, ne foglalkozz velük.
9/14 anonim válasza:
Utolsó! Nem minket kéne lecseszni, hanem a kérdezőnek a tesképzavarát kéne megszüntetni! Méghogy 45 kg-al kövér valaki ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!