Kövér vagyok? 12/L
Figyelt kérdés
12 ébes vagyok, folyton azt mondja rám 1 fiú (nem, nem szerelmes belém), hogy kövér, hájas disznó vagyok. :((
Nem akarok hülyeséget mondani, de kb 155 cm vagyok és 40 k.
Az komolyan sok??? Én nem érzem magam kövérnek, sportolok is, viszont sokat eszek. Eddig azt gondoltam, hogy ez nem látszik meg rajtam, barátaim szerint se, de kezdek félni. Kövér vagyok???
2014. ápr. 5. 07:21
1/3 anonim válasza:
NEm vagy kövér, inkább vékony. Ha emellett sportolsz is, akkor ne foglalkozz a hülyébbekkel.
Ha sportolsz, akkor enni is kell, ezen kivül a szervezeted fejlödéséhez is sok energia szükséges.
Ha a sokat evés nem feltétlen édességekböl meg csipszekböl áll, akkor semmi baj vele.
2/3 A kérdező kommentje:
Nem azokból áll :)
Inkább húsleves, pöri, tészták...
2014. ápr. 5. 07:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!