Kövér vagyok? Sziasztok! 13 éves lány vagyok 163 cm és 67kg. szerintetek kövér vagyok?
Figyelt kérdés
2014. márc. 24. 18:58
2/8 anonim válasza:
én 163cm vagyok és 66 kg. :) Szerintem nem vagyunk kövérek, de egy picit nem ártana mozogni. Én is ezt tervezem, meg igyekszem leszokni az állandó nasizásról :) Amúgy az ismerőseim azt mondják, hogy nagyon csinos vagyok (tavaly ilyenkor 78kg voltam)
3/8 anonim válasza:
Konkrétan nem kövérnek mondanám, csak van egy kis felesleg, kis mozgás stb. és megoldódik a dolog.
4/8 anonim válasza:
Kezd el sportolni, mert később már rosszabb lesz.
5/8 Hera Way válasza:
Ne aggodj, könnyen le lehet mozogni a felesleget, én is hasonló cipőben jártam, de elkezdtem rendszeresen otthon felüléseket, fekvőtámaszokat csinálni (eleinte egy fekvőtámasz sem ment, de minél többet próbáltam annál több ment), annyit mondhatok, mostmár elégedett vagyok a súlyommal, sikerült elérnem, hogy 163 centivel 55 kg vagyok :) (megjegyzem, még most is folytatom ezeket a mozgásokat, s így nem kell lemondanom az olyan kedvenceimről mint a csoki) :)
6/8 anonim válasza:
Egy 10-15 kg-val kevesebbnek kéne lenned, és még csak 13 vagy :SS Itt vagyok 17 évesen szintúgy 163cm és 61 kg én ezt is sokallom... Most nem akartalak megbántani. Meg lehet hogy rajtad ez teljesen jól oszlik el és tök jó alakod van, vagy izmos vagy. Szóval így látatlanban azt mondom hogy lehetne kevesebb. :)
7/8 Bölcs-Druida válasza:
# 6/6 Én meg 22 vagyok és csak 65 kila :D
8/8 anonim válasza:
Hát én 21 évesen voltam 58kg és 170cm és kövérnek éreztem magam.. van némi felesleg biztos,de ez nálad ez még változni fog úgyis. Mindenesetre ne kezdj bele semmi drasztikus fogyókúrában te még formálódni fogsz,csak mozogj! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!