Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Szerintetek kövér vagyok?

Szerintetek kövér vagyok?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok, 163 cm és 60 kg. Régen sokkal vékonyabb voltam, nem rég szedtem fel a kilókat. Van egy kis hasam és úgy érzem,hogy a combom túl vastag, bár vannak akik már azt mondták,hogy testkép zavarom van :/
2014. ápr. 27. 15:07
 1/8 A kérdező kommentje:
ja és lány vagyok.. :)
2014. ápr. 27. 15:07
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem vagy meg kover, de egy kicsit tulsulyos vagy.
2014. ápr. 27. 15:14
 3/8 A kérdező kommentje:
kövér=túlsúlyos, nem?
2014. ápr. 27. 15:27
 4/8 anonim ***** válasza:
A kover mar a durvabbik eset az en szotaramban. Par kilo plusz nem veszes, bar teny, hogy csinosabb a karcsubb test.
2014. ápr. 27. 15:29
 5/8 anonim válasza:
én 172 cm -el vagyok 53 kg és nem nézek ki nagyon vékonynak magamhoz viszonyitva 10 centivel alacsonyabban és 7 kilöval többen sztem erős vagy
2014. ápr. 27. 16:49
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem látom a képet rólad tehát nem tudom megítélni kövér vagy-e, főleg nem hogy egészséges-e a saját testképed.
2014. ápr. 27. 17:52
 7/8 anonim ***** válasza:

Utolsó előtti válaszoló,

magadhoz nem érdemes viszonyítani a kérdezőt, mert a te súlyod átlag alatti. Vagy a csontjaid nem elég sűrűek, mondhatni "levegősek", vagy minimális izomzattal rendelkezel, vagy mind a kettő, de egyik sem jó tulajdonság.

2014. ápr. 27. 18:17
 8/8 anonim válasza:
teljesen normális vagy. amúgy így nem lehet megmondani, mert nem tudni, hogy mennyi az izom ebből stb. ezt csak kép alapján lehetne. Egyébként meg ilyen mértékű "kövérségnél" ezt neked kell eldöntened, hogy jól érzed-e magad így, vagy nem.
2014. ápr. 27. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!