Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Miért mondják, hogy este ne...

Miért mondják, hogy este ne együnk gyümölcsöt?

Figyelt kérdés
Oké, hogy cukor van benne, de 1-2 almától nem hízunk el.. Több, mint fél éve váltottam egészséges életmódra, és a vacsorám rendszerint 1-2 alma vagy banán vagy egyéb gyümölcs, és fogyok..

2014. máj. 22. 20:36
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Kedves 47 éves! Valószínűleg te nem kólán, cukron, zsíron, ízfokozón, chipsen meg csokin nőttél fel, míg a mostani fiatalok igen! Csak mostanában vált cikivé vizet inni, főtt ételt és húsokat enni. Az 50 éves jóslatom rájuk érvényes és tartom magam hozzá.
2014. máj. 23. 19:01
 12/13 anonim ***** válasza:
Nem láttam, hogy fogyni vágyik, csak azt, hogy fogy s a véleményünk érdekli, hát leírtam. Amúgy én is fogytam a hedonista szemléletemmel (egy ideig), de eszembe sem volt mindenféle önjelölt szakértőre hallgatni vagy sanyargatni magam. A testem megbízhatóbb s remélhetőleg tudja, mit akar. Olykor még akadnak olyan vágyai, amiket nem helyeslek, de belefér, s remélem, majd leszokom az ilyenekről is. Bolti vackokat nem eszem, alapanyagokat veszek, a zsírral viszont semmi bajom.
2014. máj. 23. 19:49
 13/13 anonim ***** válasza:

Mert ebben a napszakaszban a testnek kevésbé van szüksége arra a gyorsan felszívó energiára, ami a gyümölcsben található. Egyáltalán nem bonyolult. Azt persze, hogy kinek mi az este és egyáltalán mivel tölti az estéjét/éjszakáját már egy másik kérdés és új irányba viheti a dolgot: például az, aki este 8-kor kell fel és indul a munkába vagy épp nekifog tanulni a vizsgáknak, annál persze átértelmeződik az esti evés fogalma.

Mindent egyénre szabottan kell végiggondolni, nem sablonosan, és akkor érthetőbbé válik minden.

2014. máj. 24. 11:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!