Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Egészséges ha este gyümölcsöt...

Egészséges ha este gyümölcsöt eszek?

Figyelt kérdés
pl. mandarin,banán,alma
2009. jan. 27. 08:55
 1/7 anonim ***** válasza:
Persze, hogy egészséges! Miért ne lenne az? Én 5-6 óra után csak azt szoktam enni.
2009. jan. 27. 09:26
 2/7 anonim ***** válasza:
50%
Én azt hallottam (de lehet,hogy hülyeség), hogy a lefekvés előtt evett gyümölcsöt már nem tudja megemészteni a gyomor rendesen, és ezért (akkor így mondták) "belerohad" a gyomorba. Nálam is előfordult már, hogy pl. narancsot vagy mandarint ettem este, és még nem tapasztaltam hogy valami gyomorbántalmam lenne tőle reggel, de azért leírtam, mert én így hallottam.
2009. jan. 27. 10:28
 3/7 anonim válasza:
39%
Mivel az emésztési folyamat reggel indul be és délelőtt zajlik, ezért javasolják a gyümölcsfogyasztást inkább délelőtt, vagy kora délután. Az este fogyasztott (6 után) ételt már nem emészti meg éjszaka a gyomor, ráadásul a gyümölcs erjedésnek indul.
2009. jan. 27. 10:42
 4/7 Szandy007 válasza:
igen, csak hizlal! FÖLEG A BANÁN a sok cukor tartalma miatt!!
2009. jan. 27. 12:53
 5/7 anonim ***** válasza:

A gyümölcs minden időpontban egészséges és úgy gondolom ha véletlen banánt eszel nem fog adni az elhízásnak!

Ami viszont fontos hogy magyar gyümölcsöt vásárolj és fogyassz méghozzá azéert mer a más országokból származó gyümölcsöket(mandarin narancs citrom szőlő banán)éretlenül szüretelik majd vegyszerekkel kezelik egyrészt érlelik étergazzal valamint különböző rovarirtó szerekkel kezelik hogy más országokba ne hurcoljanak be tájidegen kártevőket, rovarokat!

2009. jan. 28. 19:48
 6/7 anonim ***** válasza:
50%
Jól írta az egyik válaszadó,hogy éjszaka nem működik az emésztés,és mivel a gyümölcs hamar erjed, ezért szabályosan rohad éjszaka a gyomrodban!A legjobb gyümölcsöt reggelizni éhgyomorra!
2009. jan. 29. 20:40
 7/7 anonim ***** válasza:
Éjszakára inkább kefírt és tejterméket ajánlott nekem az orvos, és a gyümit délelőtt. nekem savas volt a szervezetem.
2009. máj. 5. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!