Hogy puhitsam meg a szekletem? Tobbbi lent.
Figyelt kérdés
mar 2 hete hogy kemeny a szekletem es neha tudok kakilni de csak egy ici picit eppen amennyi kifer... hogy tudom elerni hogy kiferjen a tobbi is? Kezd fajni a hasam... normalis valaszokat varok#székrekedés #szekletpuhitas
2014. máj. 12. 17:16
1/12 anonim válasza:
Egyél sok gyümölcsöt, igyál napi min. két litert.
2/12 anonim válasza:
Ehhez tudni kellene, mit eszel.
Kerüld a tésztákat, nehéz ételeket (pl. pizzát, pogácsát, spagettit), inkább egyél sok zöldséget, gyümölcsöt, főzeléket, stb.
4/12 A kérdező kommentje:
Es ezek mennyi ido alatt puhitjak meg hogy kiferjen
2014. máj. 12. 17:27
5/12 anonim válasza:
Ha az étrendváltásra gondolsz, akkor azok hosszabb távú megoldások. Ha most konkrét gondjaid vannak, akkor gyógyszertárban kérj egy enyhe hashajtót. Vagy vannak persze természetes módszerek is.
6/12 A kérdező kommentje:
Az a gondom hogy kene menyjek a WCre megyek is de mindig csak egy picit tudok csinalni es arra lennek kivancsi hogy termeszetes modon hogyan tudnam ugy megpuhitani a szekletem hogy kiferjen...
2014. máj. 12. 17:40
7/12 anonim válasza:
Ha este beveszel egy jó hashajtót, reggelre megvan az eredmény. Nem csak egy golyó formájában, hanem kijön az egész áhított trutymó.
8/12 A kérdező kommentje:
most kiprobalom a szigfu teat es ha az sem segit akkor hashajto! De hashajtot hany eves kortol lehet szedni? 13/L
2014. máj. 12. 18:27
9/12 anonim válasza:
Kedves 13 éves kislány!
Menj be egy gyógyszertárba, és mond el a problémádat. Segíteni fognak, és adnak olyan gyógyszert, amit nyugodtan bevehetsz. Ne halogasd...
10/12 anonim válasza:
"Ne halogasd"
Egyetértek. A bélrendszer utolsó traktusában már nincs igazán tápanyag felszívódás, viszont ott szívódik fel a székletben lévő víz maradéka. Minél többet állt ott, annál több vizet veszít, és annál nehezebben jön ki.
Gyógyszertárban segíteni fognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!