Hogyan hízhatnék? Vagy akinek sikerült híznia, az hogy csinálta?
elsősorban azok válaszát várom akik nagyon soványak voltak de mégis sikerült felszedniük pár kilot.
152cm vagyok és 35kg kb. hízni akarok.
anya vett nekem cseppeket h legyen étvágyam de semmi.
már vagy 3 napja eszek normálisan. betartom az ötszöri étkezést de olyan hű de nagy adagok még nem mennek hiszen szinte gyomrom sincs:/
már kezdek fáradni. legszívesebben feladnám de nem akarom mert itt a nyár és még egy rövidnacit se tudok majd felvenni:(
mit egyek? mennyi idő alatt híztatok? én szeretnék minimum 5öt. bármilyen tipp jo. akármit megeszek csak hízzak
Én most híztam két kilót, még kéne vagy nyolcat :D.
Nem hízókúrázom tudatosan, de leírom, hogy én miket eszem.
Már egy ideje próbálok egészségebben enni, cukor helyett xilitet használok, kenyeret nem eszem semmihez, de eszek sok zabot, rizst és néha kölest és krumplit is. Igyekszem sok gyümölcsöt és zöldséget enni.
Reggelire általában ilyet eszem: [link]
Vagy amerikai palacsintát zabpehelylisztből házi gyümölcsszósszal. Ezeket nagyon tudom ajánlani, mert aránylag egészségesek és elég sokat meg tudsz belőle enni anélkül, hogy tele lennél. Ebédre általában húst eszem rizzsel, salátával. Ebből elég keveset tudok én is megenni sajnos. Nap közben is nassolok valami házi kekszet vagy házi műzliszeletet. És bár itt sokan nagyon tejtermék ellenesek, én képtelen vagyok róluk lemondani, tejet nem iszom, de joghurtot és sajtot (főleg kecskesajtot) szoktam tenni az ételekbe, jobban csúszik nekem. Vacsira vagy ebédmaradékot vagy valami salátát szoktam enni, esetleg ha már nem nagyon van étvágyam, akkor túrót egy kevés joghurttal és mézzel vagy xilittel összekeverve.
És persze mozogni is kéne ezek mellé, nekem ez a legnehezebb része, sokkal többet kéne mozognom, nyáron igyekszem majd úszni járni, az a legjobb sport nekem, mindig éhes leszek tőle, a többi mozgásformától csak hulla fáradt leszek és enni sincs erőm:D
Lili!
Annyira ugyanaz a szöveg, hogy ha a súlyod és magasságod nem lenne más, azt hinném, ezt Te írtad pár napja:
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__taplalkozas__5629273..
(Igazából még most is ezt hiszem :) )
Akár így, akár úgy, ennél többet/jobbat nem fogunk tuni mondani).
"sajnos" nem az akármit, hanem az akármennyit számít. A mit csak másodlagos és inkább az egészséghez van köze. Hízáshoz nem kell szemetet enni, csak sokat a minőségiből. Az is előfordulhat, hogy erőltetni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!