Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Május végéig hogyan hízhatnék...

Május végéig hogyan hízhatnék minél többet?

Figyelt kérdés
Sajnos kórházban feküdtem elég sokáig és 50 kg-ról lefogytam 35-re mert nem tudtam enni. Szerencsére az étvágyam visszajött de május végén lesz a barátnőm szülinapja és addigra szeretném valamennyire összeszedni magam mert ilyen vékonyan kínszenvedés a tükörbe is belenézni. Mitől és hogyan hízhatnék minél többet addig? Tudom nem hosszú idő de hátha.
2014. máj. 6. 22:20
 1/1 anonim válasza:

A lényeg, hogy kaloriaplusszban legyél. Egyél meg mindent, amit elédraknak.

A zsírosodás úgy a legegyszerűbb, ha gyors ch-t eszel(mindenféle cukros sz@r) és emellé sok zsírt. Pl a csokik tele vannak cukorral és zsírral.

A cukor megdobja az inzulinszinted, ami hatására a szervezeted több zsírt fog raktározni.

Ettől gyorsan fogsz hízni, de csak zsírban.

Ha izmosodni szeretnél kezd el kondizni. De előtte olvasd e "A sárga kapszula"-t! Googleba beírod a címét, azonnal kihozza, ingyen letöltheted.

2014. máj. 7. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!