Hogyan hízhatnék, és nyerhetném vissza régi önmagam?
Én az étkezés részéhez annyira nem értek, de nekem az jött be a folyadékbevitel növelésére, hogy nem pusztán vízből próbáltam bevinni, mert az nekem sem ment:
leves, tej/kakaó, tea, limonádé, ízesített vizek,turmixok, gyümölcslevek (legjobb, amit Te magad készítesz 100% gyümölcsből).
Gyógyszertárban lehet venni Fresubin nevű tápszert, olyasmi, mint egy ivójoghurt (ízre), vagy ha jobban állsz anyagilag, akkor fehérjeport is tudsz venni Rossmann-ban, DM-ben, testépítő boltokban.
Általánosságban dúsítsd minél jobban a bevitt ételeket: tojással, tejföllel, tejszínnel, zsiradékkal...olajos magvakkal (mihez mi illik...pl. meghinted egy marék dióval, 2-3 db tojással többet ütsz bele az ételbe, zsíros tejföllel dúsítod a főzeléket, stb.). Minél kisebb térfogatba minél több kalóriát sűrítesz.
Hát hirtelen ennyi jutott eszembe.
Hús, zöldségek, megfelelő mennyiségű (ami nem kevés) zsírfogyasztás. Ez így tiszta és tápláló lesz. Olajos magvakat, tojást és gyümölcs is mehet az étrendbe. Ennél jobb nincs..
Ha meg a kábítószerek utóhatásai okoznak gondot, akkor azt kezelni kell előbb.
Nem, szerencsére nincsen lósz.art sem érő orvosi diplomám viszont van némi tapasztalatom arról, hogy milyen könnyedén tudnak az emberek többségének a belében sz.arul folyni a dolgok. És most nem szó szerint értem, hanem mint kórosan.
Egyébként a f@.sz se sajnál téged, egyedül annyi értelme van a kérdésednek, hogy egy érdekes eset, semmiféle sajnálat nincsen bennem irántad, emiatt véletlenül sem kell aggódnod.
A legyengült emésztést terápiával lehet helyrehozni. Egy ilyen terápia legegyszerűbb módja például a paleo táplálkozás, egy autoimmin protokoll követése. Súlyosabb esetben viszont kell egy olyan hozzáértő, igazi orvos aki fel tudja ismerni, hogy mi nincsen rendben, és ennek megfelelően tud kezelést kialakítani. Megfelelő gyógynövényekkel, megfelelő akupunktúrás kezeléssel. Lehet, hogy erre is szükséged lenne, lehet hogy nem.
De annak örülök, hogy egy 20 év körüli ex drogos szól be. Nem baj, mindenkinek lehet véleménye és kritikája, ezzel még semmi baj nincsen.
Én képes vagyok nappal bepiázni. Nem próbáltam valamit, én így élek.
Igazából engem nem a lelki rész érdekel.. De előttem egyébként minden ember egyenlő.. esélyekkel indul, de idegenként had ne kelljen már megítéljelek. Nem azért vagy exdrogos, mert én otromba módon annak tartalak hanem mert olyan anyagokat használtál, amiket drognak nevezünk. És bőven teszek én az egészre - kivéve, hogy most valamiért nem igazán megy a normál testsúly elérése. Ami meg már egészség és táplálkozás téma, és kíváncsivá tesz. A drog nem, az csak egy anyag, aminek hatása van, mindegy hogy drog, gyógyszer vagy gyógynövény, lényeg hogy mit okoz a hatása, és ezt hogyan lehet visszacsinálni.
Úgyhogy én nem ítéllek meg, de te szinte küzdöttél azért, hogy engem megítélhess.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!