Milyen betegség lehet ez, ha az egyáltalán? Ha pedig nem, akkor hogyan legyek újra a régi önmagam.
24 éves srác vagyok.
Majdnem 1 éve szakított velem a barátnőm.
Azóta minden összeomlott számomra. Nem járok dolgozni se, itthon vagyok, és éppen, hogy csak a családomat el tudom viselni, minden más embertől a frász kerülget, rosszul vagyok tőle, nem akarok senkivel találkozni, olyan nem is tudom hogy fogalmazzam, de nagyon rossz érzés emberek közé menni.
Nem igazán tudom felfogni, hogy a lány sok év után csak úgy elhagyott, persze sok vita volt a kapcsolatunkban.
Most neki van valakije. Eddig elvoltam azzal ,hogy majd visszajön, de mióta tudom, hogy van valakije, még rosszabb, mert nem bírom elviselni, hogy ő ilyen könnyen túllépet rajtam, mikor olyan jó volt a kapcsolatunk.
Igazából a legrosszabb, hogy úgy érzem, csak akkor tudnék újra nyugodt lenni, ha meghalna. Mindig eszembe jut, és marhára idegesít, dührohamok jönnek nekem, hiába szedek nyugtatót rá, nem sokat használ.
Arra is gondoltam, hogy megölöm én, és akkor akár a börtönbe zárnak, akár a diliházba legalább nyugott leszek.
És ezt tök természetesnek érzem, mintha nem is lenne bűn embert ölni vagy mit tudom én.
Csak néha (mint pl most is) vannak józan gondolataim, hogy mégsem minden oké a gondolkodásommal.
Azt akarom, hogy visszajöjjön.
Kellene egy orvos, aki segít, és akkor megváltoznék?
Az a baj, hogy már rég nem dolgozom, és nem is fizetem a tb -t így még pszichiáterhez sem tudok elmenni.
Arra is gondoltam már, hogy megölöm magam, hisz teljesen képtelen vagyok az életre. De akkor őt is.
21:47: Barom!
Kedves kérdező, kapd össze magad. Mozogj, sportolj, mozdulj ki. Keress melót, és irány egy magán pszichológus.
Ha te nem kapod össze magad, más se fog tudni!
Túl rövid az élet ahhoz, hogy magadnak okozz bánatot, és betegséget. Valahol vár rád egy másik lány, akinek te leszel a kincse, a mindene. Keresd meg és tegyétek egymást boldoggá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!