Ha nem veszem 100%-os komolysággal a paleolit étrendet, de próbálok minél hűségesebb maradni hozzá, akkor melyik az a nem paleo köret, amelyiket leginkább megengedhetem magamnak?
Felejtsd el inkább a paleolitot. Egyél rendes ételeket legalább napi háromszor. Így csak tönkre teszed a szervezetedet.
Nem kell egy bukott informatikus tanácsait követni.
1. Szintén a rizst választanám.
2. A paleót nem Szendi Gábor "találta fel".
3. Kedves kérdező! Mennyire "jött be" a harcosok étrendje? Mik a tapasztalataid? Hogyan alakul a tested?
Köszönöm
Szerintem is rizs a rendes köret amivel még lehet 'bűnözni' ha ezt akarsz.
Esetleg kukorica.
Vagy gluténmentes gabonák pl. hajdina..
A Jaminet házaspár Tökéletes egészség diéta c. könyvében ajánl burgonyát is. Ha elolvasod megérted miért. (De persze nem olyan mennyiségben, mint azt a nyugati étrenden élők fogyasztják.)
Ha tetszik is a könyvük én azért nem venném vissza az étrendembe, nagyon néha fogyasztok viszont rizst.
Mindenesetre a gluténtartalmú cuccoktól tartózkodj, azok okozzák a legtöbb gondot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!