Akinek sikerült híznia hogy csinálta?
elsősorban azok válaszát várom akik nagyon soványak voltak de mégis sikerült felszedniük pár kilot.
169cm vagyok és 43kg kb.
vagy 3 éve voltam 50kilo is csak az idegeskedés miatt lefogytam.
eljutottam odáig h szinte semmit sem ettem egész nap. de a napokban elegem lett ebből. hízni akarok.
anya vett nekem cseppeket h legyen étvágyam de semmi. valamint kaptak egyszer 5 napig injekciot (milgamma) az sem segített.
már vagy 3 napja eszek normálisan. betartom az ötszöri étkezést de olyan hű de nagy adagok még nem mennek hiszen szinte gyomrom sincs:/
már kezdek fáradni. legszívesebben feladnám de nem akarom mert itt a nyár és még egy rövidnacit se tudok majd felvenni:(
mit egyek? mennyi idő alatt híztatok? én szeretnék minimum 5öt. bármilyen tipp jo. akármit megeszek csak hízzak
19/L
Felejtsd el a cseppeket, meg az injekciókat. Az összeszűkült gyomor sohasem fog annyi kaját kérni, amennyitől hízol.
Nem az számít, hogy mit eszel. Nincs olyan, hogy csokitól hízol, zabpehelytől meg nem.
A bevitt makrotápanyagok mennyisége számít.
Tessék: [link]
Ezzel számold ki, hogy mennyi kell. Szép lassan tornázd fel odáig az adagod. Ha már van tendenciaszerű hízás, akkor tudsz viszonyítani és kezdhetsz tömegnövelő sportot űzni. Persze most rögtön is kezdhetsz, ha van hozzá erőd, vannak hozzá izületeid. A lényeg, hoyg nehogy tovább fogyj és főleg ne izomból. Ezért kell a megnövelt fehérjebevitel.
A Sárga kapszulában megtalálod az alapokat. Ha utána még van kérdésed, akkor tedd fel itt vagy a testépítés rovatban.
Először alapozó edzés, aztán keményebb.
Olvasgass, mielőtt belekezdesz.
Ja!
Referenciának: 190 cm voltam és 55 kilogramm. Most 65 vagyok és kell még rám 15 kiló.
Ha hízni akarsz, nem csak annyit kell majd enned, amennyit kívánsz. Valószínűleg sokkal többet. És az nem baj. Nem "akármit" kell megenni, hanem akármennyit. Nyilván vannak kaják, amelyek fogyasztásával kisebb térfogatban vihetsz be több kalóriát. Ha szabadon engeded a képzelőerődet, ezekre rá tudsz jönni. Ha nem, akkor böngészgess kalóriatáblázatokat a neten.
És még egyszer. Nem a kalóriértéket kell nézni, hanem a fehérje, szén-hidrát és zsír beviteli mennyiségét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!