Most már ennyi is káros?
Figyelt kérdés
Hallottam erről a nátrium-glutamátról hogy megöl, kivégez, elás, levágja a fejem stb. Most ha én megeszek egy kis snack kolbászt amiben van, vagy kettőt, akkor már attól is 3 éven belül 87 áttétes agydaganatom lesz, meg tüdőrákom? Vagy ezt azért még megehetem?2014. máj. 5. 14:43
1/2 anonim válasza:
Ugyan már, ezernyi más dolog is rákkeltő, legalábbis most már szinte mindenre ezt mondják, tulajdonképpen még egy mély szippantás a levegőből is rákot okozhat, mégis veszünk levegőt. :-)
2/2 Sowilo válasza:
Megeszed azt a kis nátrium-glutamátos kolbászkát. Annyi sem való a szervezetedbe, de attól még nem lesz bajod. Aztán megeszed az összes többi szar kaját, amiben szintén van nátrium-glutamát. Többek között. Mert az a kolbász ami annyira tré hogy ilyen van benne, abban általában más cuccok is vannak, amikkel szintén gond van, és így tovább.
Egy rossz étkezéstől nem leszel egészségtelen, és egy jó étkezéstől nem leszel egészséges. Folyamatos kitartó, tudatos vagy épp nem tudatos munkával haladhatsz az egészség, vagy éppen a telenség felé.
Ha így nézzük, akkor igen. A nátrium-glutamát szar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!