Milyen káros ennyi dohányzás?
Figyelt kérdés
naponta 1 cigit elszívok vagy ritkábban mint naponta.2010. nov. 4. 14:59
1/8 anonim válasza:
Sok kicsi sokra megy. Ezt értsd úgy h keveset szívsz de ami kell lerakódik és csak halmozódik.
2/8 anonim válasza:
Egy idő után majd nem lesz elég ennyi, most rögtön hagyd abba!!
3/8 anonim válasza:
Ne aggódj 50 éves korodra légmelled lesz, ami gyógyíthatatlan és utána már csak pár hónap. Több TB marad nekünk, csináld nyugodtan.
4/8 anonim válasza:
naponta 1 cigi?az semmi már bocsánat..
most tedd le amíg tudod mert napi 1 szálról jóformán lese kell szoknod mert rászokva sem vagy MÉG.
5/8 anonim válasza:
hát az nem sok, szerintem elenyészően káros ahhoz képest, hogy én napi 2 dobozzal szívtam :)
6/8 anonim válasza:
Napi egy szál tényleg nem káros (legalábbis a pesti levegőnél nem károsabb), de ha tovább folytatod hamar eljutsz a napi fél-egy dobozig (saját példa...)
7/8 anonim válasza:
nem lesz komolyabb hatása az egészségedre. Amíg tényleg napi egy szálat szívsz.
8/8 anonim válasza:
Ha csak úgyis napi egy, akkor minek azt az egyet elszívni?
Káros egy szál is, de nem annyira mint 10. Jobb hasonlat nemigen van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!