Mit tegyek? Nem káros ennyi antibiotikumot szedni?
Figyelt kérdés
nagyjából egy hónapja felfáztam, arra szedtem 1 db-os Monural antibiotikumot. rá nagyjából 2 hétre visszajött a felfázás, mellé még légcsőgyulladásom is lett. A felfázásra írt fel az urológus Supraxot amit 10 napig napi 2x kellett szednem. A felfázásom elmúlt viszont a légcsőgyulladás megmaradt úgyhogy az orvosom felírt még egy antibiotikumot amit tegnap kellett bevennem utoljára, erre ma lázas lettem, a mandulám duzzadt és gennyes. Ha elmegyek orvoshoz valószínüleg antibiotikumot ír fel.2012. okt. 24. 10:39
1/8 anonim válasza:
nem kéne csípőnadrágot hordani, amiből kinn van a fél derekad! Ez a káros, nem a gyógyszer...
2/8 A kérdező kommentje:
te honnan tudod hogy én milyen nadrágot hordok?
2012. okt. 24. 11:07
3/8 anonim válasza:
Már megbocsáss első, de kérlek magyarázd már meg nekem, hogy mi köze a csípőnadrágnak a mandula illetve légcsőgyulladáshoz?
4/8 A kérdező kommentje:
Na igen. a kérdés nem arra vonatkozott, hogy mitől fázok fel..
2012. okt. 24. 11:47
5/8 anonim válasza:
Probiotikumot szedtél az antibiotikumok mellé? Ha nem, elképzelhető, hogy annyira legyengültél a gyógyszertől, hogy emiatt kapsz el újabb és újabb betegségeket. Először ezt kell tisztázni, nagyon fontos a "jó" baktériumok pótlása :)
6/8 A kérdező kommentje:
nem szedtem, kb 3 napja szedek.. szerintem is a sok antibiotikumtól gyengültem le ennyire..de ha a tüszős mandulagyulladásomra antibiotikumot kell szednem akkor az tovább gyengít..és 3 antibiotikum kúra egy hónapban kicsit durva...
2012. okt. 24. 15:18
7/8 anonim válasza:
Ha szeded rendesen, az előírt mennyiségben a probiotikumot, nem lesz baj, kicsit figyelj oda jobban magadra, mindig takarózz jól be, szellőztess gyakran, és öltözz fel jó melegen. Ha ezekből kimásztál, nagyon ajánlom a grapefruitmag-kivonatot, régebben én is mindenre antibiotikumot kaptam, de egyszer annyira rosszul lettem tőle, hogy elegem lett. Mióta elhagytam az antibiotikumokat, és néha tartok grapefruit-kúrát, érdekes módon egy betegségem sem volt, ami szükségessé tette volna, és sokkal ellenállóbb is a szervezetem. De hozzáteszem, ha most azt mondaná az orvos, hogy tüdőgyulladás és antibiotikum, bevenném. Jobbulást! :)
8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a tanácsokat :) Végül tegnap leszaladtam a piacra, vettem grapefruitot, körtét, almát és sok más gyümölcsöt, jó sokat ettem belőlük, lementem a patikába ahol a gyógyszerész szintén a grapefruit magkivonatot ajánlotta, vettem abból is, és mára szinte teljesen jól lettem. Lázam már nincs és a torkom is csak épphogy fáj, a biztonság kedvéért ma meglátogatom a dokit
2012. okt. 25. 11:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!