Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » TáplálkozásHarcműves neked...

TáplálkozásHarcműves neked miből áll egy napi étrended?

Figyelt kérdés
Reggeli, ebéd, vacsi, persze közben nasi. Már ha eszel egyáltalán. :)

2014. máj. 2. 15:12
 1/4 anonim ***** válasza:

Privát üzcsi, ismerős?

Próbálok nem enni természetesen, hiszen az lenne a leggazdaságosabb de mindig be kell látnom, hogy egyelőre ez tarthatatlan (tényleg megéhezem).

Próbálok úgy enni ahogy nektek ajánlom, hús tojás hal, sok zöldség. Nekem becsúszik a rizs, tudom cukorbeteg leszek, nektek nem kívánom.

Olajos magot és mazsolát veszem nasinak, vagy szórakozom kakaós kókuszzsírral, mézzel vagy steviával. Tojástej, stb. amiket ajánlani szoktam, azért ajánlom mert nálam is rutinszerűen előfordul, gondolom akkor más is meg tudja valósítani.

Majdnem ugyan azt eszem reggelire ebédre vacsira, ami éppen jön. Ugyan úgy lehetne rántotta a vacsora mint a reggeli, de általában hétvégén jön össze reggelre. Ma hoztam sonkát ruccolát és paprikát+uborkát, szalonnát de ebédre már nincs semmim. Kiugrom valami zöldért és bekapom, tök mindegy amúgy.. Vacsorára lehet gyümölcs marad, vagy meló után nézek valamit a piacon. Nincs most sok időm kajálással foglalkozni, azt sem értem miért jöttem fel gyikre..

2014. máj. 5. 12:06
 2/4 A kérdező kommentje:

Ismerős, de miért ne kérdezhetném meg itt nyilvánosan? :)

Egyébként te miért válaszoltál a kérdésre? Ha elolvasod a kérdést rájöhetsz, hogy nem neked szól!

Ettől függetlenül azért köszi a választ! ;)

2014. máj. 5. 15:28
 3/4 A kérdező kommentje:
Vagy te lennél TáplálkozásHarcműves? Csak átnevezted magad? :D
2014. máj. 5. 15:29
 4/4 anonim ***** válasza:
kitalálod
2014. máj. 5. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!