Kismamák van valami különleges étrended ital amit nap mint nap fogyasztasz hogy elegendö tejcsid legyen? Leirnád nekem kb mit eszel egy nap?
Figyelt kérdés
2013. márc. 19. 10:55
1/5 anonim válasza:
nekem a napi fél liter sör vált be a legjobban :)
napi kb 3,5 liter folyadék mellett
2/5 anonim válasza:
sok-sok folyadék,meg egy kis malátaital,ami lehet alkoholmentes sör is,sok pihenés,fejés és biztos lesz elég tej
3/5 Hajka válasza:
Sok folyadék, rendszeres étkezés, illetve én tejserkentő gyógyteát is iszok napi 2-3 bögrével. Nekem ez jött be. Sajnos fejni nem tudok, mert nagyon nehezen jön a tejcsi és hamar megfájdul a mellem.
4/5 anonim válasza:
Csak igény szerint szoptattam és mindig volt. Serkentő teákat meg csak akkor ittam, ha növekedési ugrása volt a babámnak, mert, ha folyamatosan iszod, apaszthat is. Normális változatos étkezés mellett, kell, hogy legyen elegendő tej is. Nem a legjobb, ha megéhezel és megszomjazol, mindig annyit egyél és igyál, hogy ne legyél sem éhes sem szomjas és akkor tej is lesz elegendő.
5/5 anonim válasza:
A tojásleves , rántott leves is jó, nekem talán az válik be a legjobban. Mondják még a diót is, az a zsírtartalmának is nagyon jót tesz. Egébként most én is ebben a cipőben járok.Feszültség miatt egyik napról a másikrá alig maradt az eddig ömlő tejcsiből. :( remélem sikerül visszahozni!!! Még csak egy hónapos a babucim!!! Sok sikert kívánok neked is!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!