Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Szedhetek 14 évesen nyugtatót?

Szedhetek 14 évesen nyugtatót?

Figyelt kérdés
Néha annyira izgulok hogy rángatózik a gyomrom és hányok. Ez nagyon kellemetlen dolog, de sajnos nem tudok nem izgulni. Arra gondoltam hogy egy nagyon gyenge nyugtató segíthet-e ezen? Mert tényleg nagyon szeretnék valami megoldást találni erre. Kérlek segítsetek!
2009. dec. 25. 01:39
 1/5 anonim ***** válasza:
45%

Mondd meg anyukádnak mi a problémád.

Vagy keresd fel az iskolapszichológust.

2009. dec. 25. 01:47
 2/5 anonim ***** válasza:
74%

Én is ilyen vagyok.

igaz 15 évesen vettem be először és igen jobb volt.

Orvost kérdeztem aztmondta ha szükségem van rá mikor igy izgulok, bevehetem.

Csak sajna már 17 vagyok,és a függője :(

Szóval 1et bevehetsz... amikor izgulsz..

2009. dec. 25. 02:21
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem tartom a legjobb ötletnek szedni mert akkor egy idő után mindig nyugodt akarsz lenni és bekapsz majd egyet. Aztán lehet nem lesz megállás. Nem vagy te "idegbeteg" hogy rászorulj. Inkább beszélgetned kellene pszichológussal, de lehet még arra sincs szükség. Próbáld átgondolni hogy mikor vagy ideges és mikor izgulsz és még mielőtt felzaklatod magad, tervezd el hogy tudsz majd legközelebb úrrá lenni ezeken az érzéseken. Meg kell tanulni az önuralmat, nem a gyógyszerek jelentik a megoldást, hidd el. Én 19 vagyok és szednem kellett hasonló gyógyszereket amiktől nyugodt voltam de üresnek éreztem magam.
2009. dec. 25. 12:41
 4/5 anonim ***** válasza:

1. Nyugatatót ilyen korban (és amúgy is!) CSAK orvos írhat fel.

2. Tehát innen a kérdés tárgytalan, ha tényleg ilyen para vagy, az orvos képes dönteni a továbbiakról.

2009. dec. 25. 21:15
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, akkor felkeresem az orvosomat!
2009. dec. 26. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!