Ez normális? :S :S :S :S
14 éves vagyok és akármennyit eszek sosem hízok...
végül is nagyjából az alakommal nincs gond, de mindenki azzal baszogat h túlságosan vékony vagyok meg h nekem mindegy h mit eszek nem leszek egy dekával sem több kiló. szerintem nem vagyok vékony annyira amennyire mondják. nem baj h nem hízok? ebből később lehet bajom?? :S légyszi segítsetek
nem baj, valószínűleg gyors az anyagcseréd, vagy gyorsan nősz és hiába hízol, megnyúlsz.
én is ilyen voltam 14 évesen, most vagyok 16 és már gondolom nem növök olyan gyorsan, szóval most már kezdek hízni.
14 évesen olyan 40 kiló és 150 cm voltam, most vagyok 160 cm és 50 kg.
köszi nektek! szerintem nem vagyok beteg...
de azért utána nézek
különben én most vagyok 160 cm és 43 kiló...
Düllantopia :D ez mekkora vicc már,jót röhögtem xD
Szerintem ez a te korodban még normális,most kzdesz majd fejlődi,kerekedni,biztos jön rád egy pár kiló.Az is lehet hogy gyengék a csontjaid,vagy csak egyszerűen ilyen alkatot örököltél.Egyél továbbra is annyit amennyi jólesik,meg sportolj.Biztosan nem lesz semmi bajod,rajtad kívül vannak más emberek is akik nem tudnak hízni,bármennyit is esznek,mégis egészségesek.Nyugi ez nem betegség,minden oké veled.Ezt a düllantopiát nehogy komolyan vedd:D Ilyen nem létezik.
XDDD..
Én 160-1 vok,meg 44-5 kg xDDD
és 15 éves....
és énsem hízok...akármit is eszek...
szal énis már beletörődtem =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!