Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Ez normális? :S :S :S :S

Ez normális? :S :S :S :S

Figyelt kérdés

14 éves vagyok és akármennyit eszek sosem hízok...

végül is nagyjából az alakommal nincs gond, de mindenki azzal baszogat h túlságosan vékony vagyok meg h nekem mindegy h mit eszek nem leszek egy dekával sem több kiló. szerintem nem vagyok vékony annyira amennyire mondják. nem baj h nem hízok? ebből később lehet bajom?? :S légyszi segítsetek

2009. dec. 23. 14:40
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

nem baj, valószínűleg gyors az anyagcseréd, vagy gyorsan nősz és hiába hízol, megnyúlsz.

én is ilyen voltam 14 évesen, most vagyok 16 és már gondolom nem növök olyan gyorsan, szóval most már kezdek hízni.

14 évesen olyan 40 kiló és 150 cm voltam, most vagyok 160 cm és 50 kg.

2009. dec. 23. 14:45
 2/12 anonim ***** válasza:
jó neked
2009. dec. 23. 14:46
 3/12 anonim ***** válasza:
valószínű Düllantopiád van. Másnéven egy anyagcsere betegség amitől fokozatosan leépül a szervezeted és belehalhatsz irány az orvos hamég nem késő.
2009. dec. 23. 14:49
 4/12 anonim ***** válasza:
Szia! Ugyanilyen voltam mint te :) Se kozépiskola, se egyetem alatt nem jott ràm egy deka sem,pedig tobbszor ettem olyanokat, amelyekre értelmes ember félve nézne ( pl két pizzàt egymàs utàn zokszo nélkul bevàgtam). Valahol megbékéltem a sulyommal, aztàn terhes lettem...Na, azota àllando vendége vagyok a fitness termeknek,a szulésem ota minden, de minden meglàtszik rajtam, ha nem vigyàzok :)
2009. dec. 23. 14:49
 5/12 A kérdező kommentje:

köszi nektek! szerintem nem vagyok beteg...

de azért utána nézek

különben én most vagyok 160 cm és 43 kiló...

2009. dec. 23. 17:21
 6/12 anonim ***** válasza:
sztem is düllantopia részvétem
2009. dec. 23. 19:47
 7/12 anonim ***** válasza:

Düllantopia :D ez mekkora vicc már,jót röhögtem xD

Szerintem ez a te korodban még normális,most kzdesz majd fejlődi,kerekedni,biztos jön rád egy pár kiló.Az is lehet hogy gyengék a csontjaid,vagy csak egyszerűen ilyen alkatot örököltél.Egyél továbbra is annyit amennyi jólesik,meg sportolj.Biztosan nem lesz semmi bajod,rajtad kívül vannak más emberek is akik nem tudnak hízni,bármennyit is esznek,mégis egészségesek.Nyugi ez nem betegség,minden oké veled.Ezt a düllantopiát nehogy komolyan vedd:D Ilyen nem létezik.

2009. dec. 23. 21:02
 8/12 anonim válasza:
ez a Düllantopia tényleg vicces, hülyeség 14 éves vagy nyugi:)ne halgass más véleményére te ilyen vagy és kész majd hizni fogsz!!egyébként én se vagyok vastag de kezdek hizni lassan. és egy jó tanács ne szokj rá a cigire mert akkor baszhatod :)
2009. dec. 23. 21:29
 9/12 anonim válasza:

XDDD..

Én 160-1 vok,meg 44-5 kg xDDD

és 15 éves....

és énsem hízok...akármit is eszek...

szal énis már beletörődtem =)

2009. dec. 26. 02:16
 10/12 A kérdező kommentje:
köszi nektek :)
2009. dec. 26. 10:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!