Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Ha csak gyümölcsöt eszem és...

Ha csak gyümölcsöt eszem és csak vizet iszom, hamar leadom a felesleges kilóimat anélkül, hogy kárt okoznék a szervezetemben?

Figyelt kérdés

2014. ápr. 12. 22:56
 1/7 anonim ***** válasza:
nem kap a szervezet elég fehérjét és egy idő után elkezdi saját magát lebontani és meg lehet halni ebben
2014. ápr. 12. 23:25
 2/7 anonim ***** válasza:
Pontosan úgy van.ahogy az első válaszoló írta. Ez a diéta nem gondoskodik elegendő fehérje bevitelről. ezért csak nagyon rövid ideig lehet csinálni.
2014. ápr. 12. 23:47
 3/7 anonim ***** válasza:
Sajnos nem. A változatos táplálkozás alapfeltétel az életbenmaradáshoz. Elsődlegesen távolísd el a szénhidrátokat az étrendedből, és a gyümölcsözést kombináld hússal, tojással, zabbal, cukor helyett ajánlatos a nyírfacukor, stevia, ...:) Ezzel a módszerrel lehet fogyni látványosan, és egészségesen, anélkül, hogy bármilyen vércukor-, vagy emésztési problémák lépnének fel. :)
2014. ápr. 12. 23:48
 4/7 anonim ***** válasza:
Az előzőek által leírt dolgok helyesek, plusz annyi megjegyzést tennék még, hogy a gyümölcs(ök egy része) pont nem igazán jó választás fogyókúra esetén, a viszonylag nagy cukortartalmuk miatt. Zöldségekkel jobban jársz, tisztességes fehérjebevitel mellett.
2014. ápr. 13. 01:31
 5/7 anonim ***** válasza:
Ennek az lesz a következménye, hogy a szervezeted először az izmokat kezdi lebontani, nem a zsírt. A mérleg valóban kevesebbet fog mutatni, de az alakod sz*rabb lesz. Ráadásul, amint abbahagyod ezt a "diétát" és a korábbiakhoz hasonlóan étkezel, azonnal jönnek vissza a kilók, kamatostul, azok viszont már zsírban.
2014. ápr. 13. 06:40
 6/7 anonim ***** válasza:
72%

1-1 gyümölcsnap egyeseknek bejön (én azontúl, hogy nem bírok sok gyümölcsöt enni, jobban is szeretem a napi kiegyensúlyozott táplálkozást), de hosszabban nem jó, már leírták, miért.

De máig nem bírom, ha valaki azt írja, hogy ne egyél szénhidrátot, majd szénhidrátbombákat (pl. zab) ajánl. Természetesen egyél szénhidrátot, kegyetlenül nehéz lenne nem enni, a ketogén diétázók is esznek, csak nagyon keveset, annál azért mehet több :D De nagyon sokunknak jobb, ha mérsékelt a szénhidrátbevitel s az se mindegy, milyen szénhidrátról van szó.

A gyümölcsdiétát tehát nem ajánlom, de hogy mi a megfelelő Neked, azt nem tudhatom. Én az életmódváltás mellett vagyok, a legtöbbekre ráfér s akkor a fogyás utáni súlytartás sem akkora gond...

2014. ápr. 13. 16:23
 7/7 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm Mindenki válaszát!

Találtam egy viszonylag egyszerű, de mégis változatos étrendet, amit el is kezdtem már.Emellett heti 3 edzést is beiktattam..talán a nyárra meglesz a várva várt eredmény.10 kg-t szeretnék ledobni, hogy meglegyen az 50kg.:)

2014. máj. 5. 08:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!