Ha csak gyümölcsöt eszem és csak vizet iszom, hamar leadom a felesleges kilóimat anélkül, hogy kárt okoznék a szervezetemben?
1-1 gyümölcsnap egyeseknek bejön (én azontúl, hogy nem bírok sok gyümölcsöt enni, jobban is szeretem a napi kiegyensúlyozott táplálkozást), de hosszabban nem jó, már leírták, miért.
De máig nem bírom, ha valaki azt írja, hogy ne egyél szénhidrátot, majd szénhidrátbombákat (pl. zab) ajánl. Természetesen egyél szénhidrátot, kegyetlenül nehéz lenne nem enni, a ketogén diétázók is esznek, csak nagyon keveset, annál azért mehet több :D De nagyon sokunknak jobb, ha mérsékelt a szénhidrátbevitel s az se mindegy, milyen szénhidrátról van szó.
A gyümölcsdiétát tehát nem ajánlom, de hogy mi a megfelelő Neked, azt nem tudhatom. Én az életmódváltás mellett vagyok, a legtöbbekre ráfér s akkor a fogyás utáni súlytartás sem akkora gond...
Nagyon szépen köszönöm Mindenki válaszát!
Találtam egy viszonylag egyszerű, de mégis változatos étrendet, amit el is kezdtem már.Emellett heti 3 edzést is beiktattam..talán a nyárra meglesz a várva várt eredmény.10 kg-t szeretnék ledobni, hogy meglegyen az 50kg.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!