Felesleges fogyókúrát folytatok?
15 éves vagyok. 14 évesen nem voltam megelégedve a testalkatommal és az átlagnál vékonyabbra edzettem magam, amellett,hogy szinte semmit nem ettem,elégedett voltam önmagammal de vitaminokat szedtem. A doki azt mondta híznom kell 10 kilót minimum meg is tettem , inkább izmot
szedtem fel mint zsírt mert energiaszeleteket meg ilyeneket ettem. Most 70 kiló vagyok az 50 röl. nem vagyok kövér, senki nem nézi ki belőlem az izom végett de fogyni szeretnék. A melleim nagyon nagyok... a hasam lapos..de lehetne laposabb is . Reggelente alig eszek este meg sokat.. ezen szeretnék változtatni csak nem tudom mit egyek a nap folyamán és mennyit.. hogy zsírból veszítsek... tudnátok segíteni??? és bocsi a regényért.
1. " A melleim nagyon nagyok " - Ha valóban sok izom van rajtad és kevés zsír, akkor a melleiden aligha tudsz változtatni, mert csak abban az esetben csökkenthető a mellméret fogyás által, ha a mellek összetételét jelentős zsírmennyiség teszi ki. Ha viszont izmos testtel nagy mellméreted van, akkor az egyéni felépítés.
2. Ha zsírból akarsz veszíteni, akkor egyél minél kevesebb finomított lisztből és cukorból készült terméket ( a legjobb az volna, ha ezeket teljesen kiiktatnád az étrendedből ), illetve ugyanez vonatkozik a műkajákra is. Minél több zöldséget és húst fogyasszál, emellett sok folyadékot, pontosabb információért olvass utána a szénhidrátszegény diétának ( diéta vagy életstílus, igazából mindkettőnek megállja a helyét ).
3. A lapos has a zsírréteg csökkentésének az eredménye, a zsírréteg csökkentése pedig TÁPLÁLKOZÁSTÓL függ, ezért az étrendedre nagyon oda kell figyelned. Azért hangsúlyoztam ezt ki, mert egyesek azt gondolják, hogy a hasizom gyakorlatoktól lesz lapos a hasuk, de a hasizom gyakorlatok a has IZMAIT edzik, ergo ezektől csak izmosabb lesz a hasad, viszont ha nem dolgozod le a rajta levő zsírréteget, akkor NEM lesz lapos a has.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!