Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mi az az étel, amitől könnyen...

Mi az az étel, amitől könnyen lehet hízni?

Figyelt kérdés
mekis kaja kizárva. szeretnék hízni,mert lelki problémák miatt nagyon lefogytam. volt e már valaki így? hogy sikerűlt hízni?
2014. ápr. 9. 11:23
 1/7 anonim ***** válasza:

Ha zsírt akarsz felszedni, amely teljesen felesleges, egészségtelen és esztétikátlan, akkor egyél össze-vissza mindenféle zsíros, cukros, szénhidrátdús kaját, a lehető legnagyobb mennyiségekben, plusz igyál cukros, tejszínes, fagyis löttyöket ezerrel. A nyári fagylaltozásról és lángosról végképp ne feledkezz meg. Az egészségügyi téren bekövetkező hatásokkal ne foglalkozz, az orvosok is meg kell éljenek valamiből.

Ha izmot akarsz felszedni, azaz okosan hízni, akkor állíts össze egy megfelelő étrendet, amelyben található fehérje, zsír és szénhidrát, ezek biztosítani fogják a tömegnövekedést, ugyanakkor megőrízve az egészségedet is, valamint a sportoláshoz is elegendő energiát fog adni, amelyet érdemes lenne elkezdened, mert a sport is meghozza az étvágyat amellett, hogy szépen formálja az alakodat és építi az izmaidat.

2014. ápr. 9. 11:49
 2/7 anonim ***** válasza:

Én sajna még a levegőtől is hízok. Ha a lelki problémáid már megoldódtak, akkor ne az legyen a cél, hogy minél hamarabb felszedj minél több kilót, hanem bőséges, kiegyensúlyozott étrenddel, és sok mozgással építsd vissza a kilóidat.

Hogy a konkrét kérdésre is válaszoljak, legjobban szerintem a tészta meg a kenyér hizlal.

2014. ápr. 9. 11:51
 3/7 amanda baba válasza:
Nekem a több és tápláló kaja nem segítet,háziorvos javasolta hogy kevesebbet mozogjak.Igy +5kg sikerült.
2014. ápr. 9. 11:58
 4/7 anonim ***** válasza:
Amanda! Ez szerintem baromság! Hogy kevesebbet mozogj,azért hogy hízz??? Vagy mennyit mozogsz, napi két maraton?
2014. ápr. 9. 13:25
 5/7 anonim ***** válasza:
#4 - Nagyon egyszerű, kevesebb mozgással az elégetett energia csökken, így a kalóriadeficit megszűnhet ( ez még csak súlystagnálást eredményezne ) , de ha ezen túl még kialakul a kalóriatöbblet is, akkor az hízáshoz vezet. Nincs benne semmi érthetetlen.
2014. ápr. 9. 14:21
 6/7 Szintiszoli123 ***** válasza:

Így van 4#!

Tiszta sor. Ha valaki nem bír többet enni, mozoghat kevesebbet. Az eredmény ugyanaz. Illetve majdnem.

Az izomstimuláció ne szűnjön meg, vagyis valamilyen sport kell. A "felesleges" mozgásokat kell kiiktatni, pl. nem megyek fel kétszer a lépcsőn, ha egyszerre is el tudom intézni, amit kétszerre akartam.

2014. ápr. 9. 16:23
 7/7 amanda baba válasza:
Azért maratont nem,de két örökmozgo gyermek igazán mozgásban tart egy ember.Pláne ha fiúgyermek majdnem olyan súlyu mint anyuka
2014. ápr. 10. 08:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!