Mi az az étel, amitől könnyen lehet hízni?
Ha zsírt akarsz felszedni, amely teljesen felesleges, egészségtelen és esztétikátlan, akkor egyél össze-vissza mindenféle zsíros, cukros, szénhidrátdús kaját, a lehető legnagyobb mennyiségekben, plusz igyál cukros, tejszínes, fagyis löttyöket ezerrel. A nyári fagylaltozásról és lángosról végképp ne feledkezz meg. Az egészségügyi téren bekövetkező hatásokkal ne foglalkozz, az orvosok is meg kell éljenek valamiből.
Ha izmot akarsz felszedni, azaz okosan hízni, akkor állíts össze egy megfelelő étrendet, amelyben található fehérje, zsír és szénhidrát, ezek biztosítani fogják a tömegnövekedést, ugyanakkor megőrízve az egészségedet is, valamint a sportoláshoz is elegendő energiát fog adni, amelyet érdemes lenne elkezdened, mert a sport is meghozza az étvágyat amellett, hogy szépen formálja az alakodat és építi az izmaidat.
Én sajna még a levegőtől is hízok. Ha a lelki problémáid már megoldódtak, akkor ne az legyen a cél, hogy minél hamarabb felszedj minél több kilót, hanem bőséges, kiegyensúlyozott étrenddel, és sok mozgással építsd vissza a kilóidat.
Hogy a konkrét kérdésre is válaszoljak, legjobban szerintem a tészta meg a kenyér hizlal.
Így van 4#!
Tiszta sor. Ha valaki nem bír többet enni, mozoghat kevesebbet. Az eredmény ugyanaz. Illetve majdnem.
Az izomstimuláció ne szűnjön meg, vagyis valamilyen sport kell. A "felesleges" mozgásokat kell kiiktatni, pl. nem megyek fel kétszer a lépcsőn, ha egyszerre is el tudom intézni, amit kétszerre akartam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!