175cm vagyok és kb 58-60kg. Úgy hallottam hogy az az egészséges ha a magasságod 100al több mint a súlyod (pl: 175/75, 160/60).
Elég sovány vagyok, kilátszanak a bordáim, a csípőcsontom és a nadrágból se találok akkorát amekkora jó lenne derékba, ha mégis akkor meg a hosszával van baj mert rövid. Ami hosszúságra jó ahhoz meg övet kell vennem hogy ne csússzon le rólam.
Próbáltam már hogy többet eszek. Sok tésztafélét megeszek merthogy abban sok a szénhidrát amitől hízni lehet, egy nap többször is kajálok de semmi. Nem sportolok és így elvileg el kell hogy hízzak de így is sovány vagyok.
Semmi gyógyszert nem szeretnék szedni úgyhogy arra vagyok kíváncsi inkább hogy milyen kajákat egyek és mennyit. Várom a tippeket.
2009. dec. 20. 06:26
1/6 anonim válasza:
én 190 vagyok és 60 kiló. ötször zabálok naponta, szóval szerintem természetesen úton sehogy. :)
2009. dec. 20. 07:07
2/6 anonim válasza:
Ha nem vagy hajlamos a hízásra (márpedig nem vagy) akkor, nem tehetsz semmit. én is ilyen vagyok.
2009. dec. 20. 07:08
3/6 A kérdező kommentje:
kár:S
2009. dec. 20. 10:24
4/6 anonim válasza:
de azért tehetsz pár dolgot. úgy h nem csinálsz semmit és próbálsz többet enniaz hüyleség mert úgyis kiüríti a szervezetet ami nem kell neki. nem kelel erőltenti felesleges. de viszont elmehetsz konditermbe edzeni. az nagoyn jót tesz az egészségnek is és attól hízol is mert az izom az nehezebb a zsírnál hiában éz ki nagoybbnak a zsír. próbáld ki 1 év múlva meglátod az eredméynét v fényképezd le magad és ha hetente elmész 3-4 napot egy nap 2-3 órát az már jó. lesz mellkasod, delta felsőtested és bicepszed alkar és felkar izom. hátizom. hasra nem fontos edzeni. mert az nem látszik úgyse. de a többi nagoyn is meglátszik 1 év múlva a súlyodon is és az alakodon is. és hidd el megéri. csak azátn nehogy így áll hozzá h 1 hónap múlva abba is hagyod. mellesleg ezzel még az erőléted is növeled. de ne cska felsőtestre eddzél. mert én is így jártam felül nagy alul pipa lábszár xD de utólag arra még rá lehet edzeni. jah és étrendileg egéyl azt mait jónak látsz. de ha már belkezdesz a kondiba felesleges iyeln tömegnövelő meg fehérjenövelőt venni mert vagy nem hat semmit vagy pedig oylan fajta mai felfújja aztán leeresztesz. és az nagoy nem jó. húst egyél és fehérjét szénhidrátot vagyis túrót tejfölt tejet tejtermékek hal tükörtojás stb. de felőel eszel mait akarsz elöbb utobb lesz eredméyne. sztem ezt fontold meg és kezdj bele. másként nem fogsz változni. cska ne legéyl oylan lusta h akkro inkább nem teszel érte semmit se. na hajrá
2009. dec. 21. 00:36
5/6 A kérdező kommentje:
Már gondolkodtam ezen a kondizáson de attól tartok ha így beállítok egy konditerembe akkor helyből kiröhögnek. Elég beképzeltek amúgy is a gyúrós srácok, nem hiszem hogy olyan segítőkészek lennének ha kezdőként bemennék. Nem is tudom hogy hol van konditerem a környéken, milyen árak vannak és nincs is kivel mennyek, egyedül nem nagyon van kedvem.
Nem kifogásokat keresek de ez van, ha lenne saját kondigépem akkor tuti hogy kondiznék de így ilyen véznán sztem kinevetnének ahogy erőlködök ott a súlyokkal. Múltkor is vki mondta hogy azon nevet hogy kis cingár gyerekek ott szenvednek a konditerembe.
Más sport nem jöhet szóba mert nem vagyok annyira ügyes meg hamar elfáradok szal kirúgnának a csapatból.
2009. dec. 21. 07:12
6/6 anonim válasza:
erre nem nagyon tudok mit mondani. de én is így kezdtem még annak idején. eleinte még 2-en mentünk kb 1 hónapig. az ismerősöm nem bírta tovább aztán már egyedül kezdtem el járni. odamentem az edzőhöz és mondtam neki segítsen már ebben abban aztán egy jó darabig ő edzett engem. és mostmár 2 éve egyedül csinálom és megtetszett és mostmrá nem azér megyek oda h még izmosabb legyek vagy ilyesmi hanem mert jól esik edzeni. felfrissít. kiröhögni meg azért nem fognak mert ők is így kezdték. ha meg kiröhögnek nem kell foglalkozni velük, 1 hét után abba is hagyják mert belfáradnak és már nem lesz vicces. aztán meg majd néznek, hogy pár év múlva ebből a srácból mi lett. nem gondolod?? jah és az árak azok midnehol más és ez a konditerem minőségétől is függ. láttma oylat ahol semmi ncis egy nagyobb terem az egész se tv se rádió se semmi. csak pár súlyzó futópad és enyih kb. ez 500ft/hó. de ha normálsi konditermbe akarsz menni akkor az jóval több. itt a havi bérlet az 5000ft/hó benne van a zuhanyzó és a szauna használata is. van felső szitne 5 LCD tv alsó szinte meg 3. ezkívül zene az egész épületben. edzök akik segítenek. van külön edzőterem iyeln közöse dzésekre ez inkább csajoknak van. 3wc, öltöző, szekrény a cuccaimnak és egy büfé rész. enyhiből áll kb egy normálsi edzőterem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!