Hízni szeretnék de hogyan?
Sziasztok! 13 éves vagyok, 154cm, és 35kg. A suliban a saját osztálytársaim is elkezdtek már cukkolni azzal, hogy én milyen vékony vagyok, és deszka!:/:c Két hónap múlva itt lesz a többnapos kirándulás az osztályommal Balatonra és mindenki fürdeni fog a Balatonban, csak lehet hogy én nem, mert kellemetlenül érezném magam fürdőruciban, mert vékony vagyok.. ://
Kérem adjatok tippeket, hogy mitől lehetne könnyeben, és minél hamarabb hízni!! Minimum 5-10kg-ot szeretnék hízni.
Remélem adtok tippeket minél előbb.. :))
Majd ha elkezdesz nőiesedni, hízol magadtól is.
Annyit megtehetsz, hogy a szüleiddel elmentek a dokihoz, hogy megnézzék, hogy nincs-e egészségügyi problémád, ami miatt nem tudsz hízni.
Az osztálytársaidnak meg mondd azt, hogy 42 kiló vagy. :)
Egyél többet mindenből!
Sok süteményt/csipszet/csokit/szénsavas kólát!
Köszönöm szépen a tippet, majd akkor azt mondom nekik!! :))
De nem tudom, hogy mien ételeket ehetnék, amitől jól fogok hízni!://
Semmitől nem fogsz, ha ilyen az alkatod, gyorsabban éget a szervezeted, majd 40 éves korod körül hízni fogsz, addig örülj, hogy ezt eszel amit akarsz és nem vagy kövér, az sokkal rosszabb, mint a soványság, persze ha egészségileg teljesen rendben vagy.
Tornázz, szedj fel izmot, formálj szép alakot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!