Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » NEM TUDOK HIZNI!?

NEM TUDOK HIZNI!?

Figyelt kérdés
14 eves lany vagyok es kb 45 kg, sokat eszek naponta legalabb 10 szelet kenyeret ha olyan etel van de megsem hizok, a szuleim se sovagyak ugyhogy nm foghatom a genekra, a csaladbol csak az eggyik mamam sovany, tudnatok valami bizokura receptet ajanlani?
2014. márc. 15. 06:42
 1/3 anonim ***** válasza:
Van aki akármennyit ehet, mégsem hízik 1 dekát sem. És olyan is, akinek elég ránéznie az ételre, máris felszed 1 kilót. Örülj neki, hogy akármit ehetsz... Én örülnék neki...
2014. márc. 15. 07:19
 2/3 A kérdező kommentje:
de engem zavar az hogy van mikor magamba eroszakolom a kajat ,de megsem hizok ,nincs nagy fenekem ,mellem zinte semmi ,combom mit egy 5.-ese ,nagyon zavar hogy nem ugy nezek ki mint egy 8.-os
2014. márc. 16. 17:37
 3/3 anonim válasza:
Mcdonald's hulladék? Az be szokott válni
2014. márc. 16. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!