Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Ez komolyan agy 700 kcal?

Ez komolyan agy 700 kcal?

Figyelt kérdés

Töltöttem le kalóriaszámlálót a telefonomra. igaz nem tudom jól megpasszolni a g-okat, és lehetőségem sincs rá, de ez kb komolyan 700kcal?:

3db abonett

7 db szalámi (nemtudom milyen)

főtt tojás: 2db (közepes)

Trappista sajt: 2 normál vastagságú szelet

Nem fogyókúrázok igazából,de azért ezt kicsit sokalom.

Komolyan ilyen sok kalóriát vittem be?

2014. márc. 21. 11:15
 1/7 anonim ***** válasza:
Itt valamit elszámoltál :D
2014. márc. 21. 11:25
 2/7 A kérdező kommentje:
*Vagy
2014. márc. 21. 11:26
 3/7 A kérdező kommentje:
Akkor csak nem jó ez a kalóriaszámláló. Én is sokaltam és majd lehidaltam amikor ezt megláttam.. Ugye akkor sokkal kevesebb?
2014. márc. 21. 11:38
 4/7 anonim ***** válasza:
kaloriabazis.hu ez megbízhatóbb
2014. márc. 21. 11:38
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem a kalóriaszámlálóval van a baj hanem azzal hogy nem mérted le pontosan.

El sem hiszed hogy mennyire mellé lehet tippelni gramm ügyileg is.

Az meg hogy szalámi baromi tág fogalom. Van amiben kevesebb van amiben rengeteg.

Tehát ezzel már nagyon mellé lőttél. És a másik amivel nagyon mellél lőttél, hogy a te szeleted nem biztos hogy annyi gramm , -100 % hogy nem annyi gramm-mint amivel az oldalon számolnak.

Tehát gyakorlatilag a te kalóriaszámlálásod semmit nem ért.Mintha nem is csináltál volna semmit.

2014. márc. 21. 11:45
 6/7 anonim ***** válasza:

Súly kellene, ahogy írták, de ha vesszük a kalóriabázis értékeit, akkor 550 kalória jön ki.

Személy szerint ha már számolással fárasztom magam, akkor sosem használok olyat, hogy szelet, adag, s csak alapanyagokat írok be, lemérve, különben nagy hasraütés az egész.

2014. márc. 21. 12:12
 7/7 anonim ***** válasza:
Pontosan. Grammra pontosan kell. Ott kezdd, hogy veszel egy konyhai mérleget. Később már képes leszel aránylag jól tippelni is az ismert kajákat, de addig semmit se ér az egész.
2014. márc. 21. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!