Hogyan tudnék lefogyni? Már úgy utálom ezt az egészet!
Fogalmam sincs, hogy mivel tudnék még magamon segíteni -.- Kedvem sincs belekezdeni semmilyen diétába, mert azok úgyis csak 2-3 hétig tartanak, hogy joghurtot eszek, meg puffasztott rizst, meg ilyenek, utána csak úgyis rosszabb lesz a helyzet...különben is életmód váltás kéne, tudom jól...
Tornázni egyszerűen nem tudok mit, mert az itthoni tornára sincs időm, arra meg nincs lehetőségem, hogy eljárjak terembe, vagy táncra, vagy bármi ilyesmire.
Az életmódváltás itthon úgysem fog bekövetkezni, azt tudom jól -.- Sajna nem én főzök, és nem én szabom meg, hogy mit vegyünk nagybevásárláskor, persze szelektálok, de nem tudok mindent kiiktatni, mert akkor nem marad semmi, amiből enni tudnék.
Édességet próbálom kerülni, nagyjából hetente 1x eszek chipset, néha csokit, ennyi, de nagyon kis mennyiségben (Mondjuk mostanság többször, mert elegem van ebből az egészből)
Egyszerűen semmmit nem tudok megvalósítani, és nem tudom, hogy mit lehetne csinálni -.-"
Utálom azt, hogy a hasamra hízok, és hájas vagyok, és utálom ezt a hülye répa alakomat is...
17/L
170 cm, 70 kg
Ez jó terv így. Kisebb lépés is elég kezdetnek. Nekem volt olyan szerencsém, hogy támogattak a diétámban olyan értelemben, hogy főzhettem magamnak (a családom továbbra is rendesen evett). De meg lehet csinálni úgy is, ahogy neked kell. Sokszor előfordult nálunk is, hogy valami okból nem volt időm főzni, és akkor a családi kajából ettem. Na, az úgy volt, hogy kalóriaszámlálást csináltam. Kb tájékozódtam róla, hogy mi mennyi kalória, figyeltem, amikor főztek, mennyi kerül bele, megtanultam, hogy mennyit ehetek. Ez standard kajákból gyakran igen kevés, többnyire a fél tányér lehet a reális nagyjából. És amellett ha éhes maradsz (nem áltatlak: valószínű - a szervezetnek kell idő, míg átáll a kisebb kajamennyiségre, aki mást mond, az sztem hazudik), lehet enni tényleg répát, paradicsomot, paprikát, almát, ilyesmit. És tényleg csak pár hetet kell kibírni, utána "átbillensz". Már nem szenvedés, látod az eredményeket, rájössz, hogy jól csinálod, jól érzed magad, a szervezeted se követeli már a régi sok kaját.
Emellett én futottam. De 80% az étkezésen múlik, a sport az csak a ráadás.
Ja és ha bármi okból nem tudod rászánni magad és csak egyetlen lépést vagy képes megtenni, akkor az az üdítő legyen. Se kóla, se gyümölcslé, se ice tea... haszontalan kalória. 5mp alatt felhajtod, de sok kcal...
Másrészt, egy ilyen váltás során jó ha hozzászoksz ahhoz, hogy nagyon kevés (szinte semmi) édeset eszel, mert úgy le tudsz szokni arról is, hogy az édes ízzel jutalmazd magad. Viszonylag hamar már nem is kívánod. És akkor rá tudsz szokni arra, hogy a "jutalomfalat" ne ilyesmi legyen, hanem mondjuk egy pohár mézes kakaó vagy egy túró rudi vagy joghurt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!