Hogyan tudnék lefogyni? Már úgy utálom ezt az egészet!
Fogalmam sincs, hogy mivel tudnék még magamon segíteni -.- Kedvem sincs belekezdeni semmilyen diétába, mert azok úgyis csak 2-3 hétig tartanak, hogy joghurtot eszek, meg puffasztott rizst, meg ilyenek, utána csak úgyis rosszabb lesz a helyzet...különben is életmód váltás kéne, tudom jól...
Tornázni egyszerűen nem tudok mit, mert az itthoni tornára sincs időm, arra meg nincs lehetőségem, hogy eljárjak terembe, vagy táncra, vagy bármi ilyesmire.
Az életmódváltás itthon úgysem fog bekövetkezni, azt tudom jól -.- Sajna nem én főzök, és nem én szabom meg, hogy mit vegyünk nagybevásárláskor, persze szelektálok, de nem tudok mindent kiiktatni, mert akkor nem marad semmi, amiből enni tudnék.
Édességet próbálom kerülni, nagyjából hetente 1x eszek chipset, néha csokit, ennyi, de nagyon kis mennyiségben (Mondjuk mostanság többször, mert elegem van ebből az egészből)
Egyszerűen semmmit nem tudok megvalósítani, és nem tudom, hogy mit lehetne csinálni -.-"
Utálom azt, hogy a hasamra hízok, és hájas vagyok, és utálom ezt a hülye répa alakomat is...
17/L
170 cm, 70 kg
ne haragudj de amig igy állsz hozzá nem is fog menni. csak rajtad mulik a dolog és a te hozzáállásodon. Az embernek arra van ideje amire akarja.
Esetleg nem ártana egy kivizsgálás hogy nem PCOS vagy inzulin rezisztencia az okaa hizásnak. A családod pedig beláthatná hogy neked ez fontos és segiteniük kéne ebben. Mi itt nem tudunk neked ebben segiteni csak te tudsz saját magadon a joghurt és a puffasztott rizs pont nem a legjobb mert mind gyorsan felszivodó szénhidrát.
Ne haragudj, aki meg akar oldani egy problémát, az megoldást keres, nem kifogást.
A kifogásokat hallottuk.
A kajának nem kell nagy feneket keríteni, dobd ki a chipset meg a csokit (a heti 1-et is), és edd 3/4-ét annak, amit és amennyit eddig ettél.
Lustaság ellen viszont nincs orvosság. Mindenkinek arra van ideje, amire akarja.
Orvosi értelemben nem vagy elhízott, a normális felső határán van a súlyod. De ha így folytatod, tényleg elhízol.
Kifogás, kifogás, kifogás. Ha semennyire nem támogatnak, még akkor is meg tudod azt csinálni, hogy a standard kajából, amit otthon főznek, feleannyit eszel, aztán odabattyogsz a hűtőhöz és kiveszel egy répát és ezt eszed meg az ebéd befejezéseként. Sőt! Ezt egyből megtarthatod örökös szokásnak is. Mint életmódváltás.
Én pontosan így diétáztam egy nyári egyetem közben, Németországban.
Az meg, hogy nincs időd sportolni, egyszerűen kamu. Az embernek arra van ideje, amire szakít, ahogy itt már többen leírták. Ha ide írni van időd, akkor sportolni is lenne. A láb mindig kéznél van, a legközelebb szabad félórádban majd netezés helyett nyomás sétálni, futni. Ez az életmódváltás kezdete.
Persze, tudom, hogy kifogásom most van 1000, de valamilyen szinte ez nem kifogás, mert ez tényleg így van. Azt meg nem mondtam, hogy nincs megoldás, mert tudom, hogy van.
Nem vagyok túlsúlyos, egyáltalán, nem arról van szó, nem vagyok sem beteg, sem hormonzavaros, csak nem szeretem a testem. Mindig is ilyen voltam.
Hát, csak az lesz, hogy kevesebbet, és normálisabbat eszek, aztán kijárok majd futni... úgyis jön a jó idő...
Egyébként miért pont répát egyek az ebéd végeztével? :D
Rendben, köszönöm mindenkinek! :)
És Te hogy kezdted el az életmódváltást?
Én most azon gondolkodom, hogy tényleg nem eszem annyit, és próbálom az édességeket is kiűzni, az üdítőt tényleg... aztán kétnaponta futásra/bicóra gondoltam....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!