Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hogyan tudok lefogyni a hasamból?

Hogyan tudok lefogyni a hasamból?

Figyelt kérdés

Nem arra gondolok, hogy minden ételtől megvont diétába akarok kezdeni, mert még csak 14 éves vagyok és kell a táplálék. Hanem, hogy igazából nincs rossz alakom, csak van egy kis felesleg a pocimon. Még el is fogadható, de engem zavar. a másik az, hogy kicsi a mellem, ezért olyan vagyok vízszintesen, mint egy dombvidék. (kidudorodik a kis mellem aztán semmi, aztán meg a hasam).

Azt szeretném kérdezni, hogy hogyan tudnám ledobni ezt a kevéske zsírfölösleget. Naponta felülésezek (30) és ha jobb idő lesz, futni is kezdek. De például mik azok az ételek, amiket nem ehetek meg és amiket meg ehetek?

2013. máj. 30. 16:45
 1/2 anonim válasza:
A futás és a felülés nagyon jó. Felülésből vannak különböző gyakorlatok. Ha azokat elkezded és megpróbálod majdnem mindennap megcsinálni azokat, szerintem lefog menni a hasad. a táplálkozásnál meg figyelj arra h például barna kenyeret egyél ne fehéret, és sok fehérjét valamint zöldség,gyümölcs. Remélem segítettem. :)
2013. máj. 30. 16:56
 2/2 A kérdező kommentje:
igen. :) koszonom!
2013. máj. 30. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!