Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Nem tudom megállni hogy...

Nem tudom megállni hogy hétvégén ne zabáljak, hétfőn mindig rosszul vagyok, mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Hétköznap egyáltalán nem eszek sokat,m lefoglal a suli reggeltől estig,van h csak reggel v este eszek pár falatot,de hétvégén elmegyünk nagybevásárlásra+ tartalmas ételeket főzünk,és kb 10x eszek 1 nap! Hétfőre már rosszul vagyok magamtól,mit tegyek???
2009. dec. 14. 08:43
 1/3 anonim ***** válasza:
Tanuld meg fegyelmezni magad - ha ennyire hülye vagy, akkor mit akarsz?
2009. dec. 14. 08:49
 2/3 anonim ***** válasza:

1.kösd le magad valamivel. beszéld be magadnak, h nem érsz rá enni, mert mást kell csinálni, pl tanulni.

2.gondolkodj el azon, ami a testedbe került ételekkel és emésztés közben a testeddel történik. mi mindent túlterhelsz; máj, vese, gyomor, szív. ártalmas az egészségedre amit csinálsz, nem csak arról van szó, h amit hétközben leadsz azt hétvégén az utolsó grammig visszaszeded.

3.beszéld meg anyukáddal a problémát. nem kellene, h engedjék h 10x egyél egy nap. vagy unalmadban eszel, vagy lelki oka van, és kezdeni kell vele valamit, a hétvége nem arról szól h ész nélkül tömi magát az ember, h végül hétfőre rosszul lesz...a barátaiddal nem találkozol, nem jársz el otthonról, nincs valami értelmes hobbid? gondold végig. végső soron rajtad múlik h mit csinálsz, meg tudod állni a falásrohamot ha valóban akarod.

2009. dec. 14. 11:59
 3/3 anonim ***** válasza:
VAlószínű azért van, mert hétközben nem adsz elég tápanyagot a szervezetednek, kb kiéhezteted magad, pedig ha folyton tanulsz ahhoz sok energia kell. Ezért a szervezeted ahogy lesz egy kis időd (hétvégén) megpróbálja bepótolni a lemaradást a tápanyagokkal. Tehát egyél rendesen hétközben és akkor nem lesznek hétvégén falási rohamaid
2010. febr. 4. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!