17 éves fiú vagyok. Fogyni szeretnék, de nem birom megállni a kajálást. Mit tegyek?
Szia! Tapasztalatból mondom, hogy a fogyitabik sz*rt nem érnek, én is szedtem őket. Szerintem csak felesleges pénzkidobás. Úgy látom a fő problémád, hogy nem tudod megállni a kajálást. Ez tényleg nehéz, nagy önuralom kell hozzá. Én fogytam 10 kilót nagy önuralommal (de azért néha még elcsábulok). A titok: keress elfoglaltságot. Hogy ne legyen időd azon gondolkodni, hogy "ennem kéne valamit". Illetve, ha ez eszedbe jut, tedd fel magadnak a kérdést: tényleg éhes vagyok? Ha a válaszod nem, akkor inkább igyál vizet (ez egy időre telíti a gyomrod és csökkenti az éhségérzetet) és menj el pl. sétálni (ha van háziállatod, úgy könnyebb, mert őt gondozhatod, sétáltathatod stb.) A legjobb, a nyári munkát keresel. Akkor tutira fogyni fogsz.
Egyébként meg szerintem neked kevés az a 62-65 kiló. Ha sportolnál egy kicsit, izmosodnál, az sokat lendítene az önbizalmadon, mert tényleg nem vagy kövér, szerintem itt csak önbizalomhiányról van szó.
Sok sikert!
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!