Valaki észlelt hasonlót, mikor teljesen kiiktatta a cukrot az életéből? Lehetnek a cukor-leszokásnak tünetei?
Nekem például sokszor belső vibrációm, belső remegésem van, mióta leálltam a cukorral. Eszem édességet, xilittel sütök, de ahol lehet, kerülöm a cukrot. Lehet ez például a leszokás miatt?
Nektek hogy ment?
Voltam terheléses vizsgálaton, attól eltekintve, hogy hamar leesik a vércukor, minden ok, IR nincs.
De az a fura, hogy többször is érzem ezt a belső vibrációt, most például vendégségben kaptam egy pohár limonádét, kiderült, volt benne cukor, és akkor is éreztem. Fura!
Kora reggel, éhgyomorra, majd nagyobb étkezés után is mérheted. Vagy pontosan olyankor, amikor remegsz, megkérsz valakit,hogy nézze meg, mennyi a vércukrod.
Amikor szédültem, nekem megmérték, pontosan akkor, és 5,3 volt. A vérnyomásom is rendben volt..látszólag semmi nem indokolta.
Igen, akkor is alacsony vércukor.
A cukros limonádés esetről: a cukor nem rögtön viszi fel a vércukrot, azért kell neki 5-10 perc. Sőt, miután felvitte, de te még érzed, hogy mintha alacsony lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!