Miért egészségesebb a barnacukor mint a fehér?
Figyelt kérdés
2014. febr. 15. 17:29
1/4 anonim válasza:
Na ez egy jó kérdés.
Én úgy tudom a fehér cukor egy finomított valami, szóval koncentráltabb, a barna cukor meg egy ipari nyers valami amit közvetlenül a cukorrépából vagy a cukornádból nyertek ki.
2/4 anonim válasza:
Kemiailag szavharoz mindketto. Csak a barnaban van meg maradek melasz, igy kisse mas lesz az ize. Egeszsegugyi szempontbol nagyjabol 0 a kulonbseg. En megis a barnara szavazok, mert finomabb:) Van egy kis karamellas utoize..
4/4 anonim válasza:
a fehér cukor finomítottabb,vegyi eljárásoknak vetik alá.de valójában megtévesztés a dolog,mert csak egy árnyalatnyival egészségesebb.a kivont,feldolgozott cukor már eleve nem lehet egészséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!