Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » 173 cm és 58 kg vagyok....

173 cm és 58 kg vagyok. Szerintetek ez ideális? Lány (17)

Figyelt kérdés

2014. febr. 7. 07:05
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

Előre is köszönöm a szakértőnél való utánanézést!

Hát az a helyzet, hogy a fehérje bevitelre ügyelek, de a szénhidrátok bevitelét nagyon alacsony szintre csökkentettem. Ritkán eszem barna rizst, de ennyi.

2014. febr. 8. 11:19
 22/24 anonim ***** válasza:

"A csontritkulás életmód/táplálkozás kérdése. A kérdező ehet paleósan, lehet egészséges a d-vitamin szintje (ha gondoskodik erről) és mozoghat egészségesen, ekkor nem lesz csontritkulása.

Ennyi."

Aha. Szerinted miért van, hogy a menopauzán éppen áteső nőknél radikálisan megnő a csontritkulás előfordulása? Öööö... Biztos nincs a hormonális működéssel semmiféle összefüggésben, ugye??? (segítek: [link] de tudom, hogy úgyse fogod felfogni, hanem szerinted inkább valószínűleg az lehet, hogy minden egyes nő a menopauzakor rituálisan megváltoztatja az étkezését olyanra, ami kinyírja a csontjait, vagy valami ilyesmi... )

Tudod mit, hagyom a fenébe, mert már ismertem, te vagy az az őrült, aki minden egészségügyi problémát paleo étkezéssel gondol megoldani, inkább nem is vitatkozom veled. Majd te meggyógyítod a kérdező lányzót tao szexmasszázzsal.

2014. febr. 8. 13:29
 23/24 anonim ***** válasza:

Ja.

A nők csontritkulását te alapnak veszed, korhoz kötöd amikor ez egy szemét rasszista / skatulyázós felfogás.

Hiszen csak a nyugati táplálkozást követő, tudatosan megbetegített nőkre igazak az összefüggéseid.

Te miért a beteg életmódból indulsz ki? Egészséges táplálkozás, pl. paleo nagyon sokaknak adott.

2000 forintból 1-2 hónapra simán elég d-vitamin kiegészítőt lehet kapni.

Ezeket figyelembe veszed amikor csontritkulásról írsz 'okosságokat' ?

Vagy alapul veszed a sok leharcolt, betegen tartott nyugati embert / nőt, és ő rájuk alapozva kijelented hogy csontritkulást okoz ez vagy az..

Végezetül 2 dolog:

- a Kérdező utalt rá, hogy rendben van a hormonrendszere, vizsgálatok alapján tehát nincsen gond az ösztrogén szintjével, tehát emiatt csontritkulással riogatni butaság.

- "Majd te meggyógyítod a kérdező lányzót tao szexmasszázzsal."

Irigykedsz? :)

2014. febr. 8. 13:46
 24/24 Julie S ***** válasza:
En is 173cm es 58kg voltam/vagyok, de mar 29 eves, es nekem rendben volt a ciklusom, es most epp egy 4,5 honapos babam van. A testzsirszazalekomat nem tudom, de paleo etrendet folytatok es boven eszem szenhidratot, foleg gyumolcsok formajaban. Szoval nem keves ez a suly, viszont, ha hianyod van valamibol, az is okozhatja, hogy leall a ciklusod. Erdemes ujragondolni az etkezesed es/vagy elkezdeni a vitamin- es asvanyi anyag potlast.
2014. febr. 8. 22:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!