Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hogy fogyjak le?

Hogy fogyjak le?

Figyelt kérdés

20 éves vagyok 175 cm cm és 101 kiló 3 éve probálok lefogyni de nem birok!

Tudom agyban dől el minden,de hiába ha elkötelezem magam utána megint elkezdek enni mert nem birok ellenállni,ez egy ördögi kör,futottam és bringáztam de nem hozott eredményt.

Szerencsére nem ugy látszik rajtam ez a sok kiló mint egy átlagos 101 kg-s emberen,mivel kicsit nagyobb termetű voltam mindig is szóval erős csontozatú ha lehet igy mondani tudjátok ilyen mackós.

Mi az istent csináljak???

Ha valaki átélte ezt irja már le,hogy ő hogy csinálta.

2014. jan. 27. 23:13
 1/3 anonim ***** válasza:

"futottam és bringáztam de nem hozott eredményt. "

Mert mégis milyen eredményt kellett volna hozniuk? Mindenki fut és bringázik, ezek halál átlagos dolgok. Úgy tűnik, mintha az átlag emberek olyan nagy eredményeket érnének el, mert futkosnak? Mégis mi ez a logika..

Az ember ideális táplálékai húsok, zöldségek, zsír, olajos magvak, gyümölcsök, gombák, halak, tojás..

Fogyás alatt a gyümölcsöket nem kell túlzásba vinni.

Mást meg nem kell enni. Nem kell enni sok szénhidrátot, búzát (glutént), tejtermékeket. Nem kell enni mesterséges vegyületeket, adalékanyagokat. És akkor rendben lesz minden, mozogni pedig ésszel kell, ahogy táplálkozásnál is a minőség a fontos, úgy mozgásnál is. Biciklizés meg futás nem egy olyan túl produktív 'edzések'.

2014. jan. 28. 12:30
 2/3 A kérdező kommentje:
Kössz a választ ....Futás 3s bringa igenis hasznos
2014. jan. 29. 11:50
 3/3 anonim ***** válasza:
A kis illúzió világodban, talán. Majd ha akarsz, felébredsz :D
2014. jan. 29. 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!