Hogyan fogyjak 2 hét alatt 3 kg-ot?
Figyelt kérdés
Versenyre kéne 2 hét alatt 3 kg-ot ledobni, de nem tudom, hogy hogy csináljam. Már próbálkoztam azzal régebben, hogy keveset eszek, de nem megy, nem tudok fogyni. Segítsetek!2013. okt. 13. 19:16
1/8 anonim válasza:
mozgással! Hetente 1,5 kg épp az ideális :)
2/8 A kérdező kommentje:
Heti 7 edzésre járok, de csak izom tömeg nő, amitől hízok.. :/
2013. okt. 13. 19:43
3/8 anonim válasza:
Hány centi vagy, és hány kiló? Alapjáraton mennyit szoktál enni?
Lehet, hogy azért nem fogysz, mert nincs miből.
4/8 A kérdező kommentje:
152cm és 47kg
Napi 3-szor eszek, nem sokat és van azért miből fogyni szerintem.
2013. okt. 13. 20:29
5/8 anonim válasza:
A BMI kalkulátor szerint sovány vagy, és inkább híznod kellene. Persze testalkatonként lehetnek eltérések, lehet, hogy neked pont ez az ideális. Fogynod biztosan nem kell.
Ha egészségesen táplálkozol és rendszeresen mozogsz, akkor minden rendben. (Heti 7 edzés nem túlzás??!)
6/8 A kérdező kommentje:
Versenyre kell fogynom, 45 alatt kéne lennem. Heti 7-ből kettőt én tartok és nem, én egész jól bírom. :D
2013. okt. 13. 20:54
7/8 anonim válasza:
Versenyre? Mit sportolsz? Azért kéne fogynod, hogy még beleférj a kisebb súlycsoportba, vagy miért?
8/8 A kérdező kommentje:
Karate és igen, kisebb súlycsoportba kéne lenne, mert a korosztályomhoz képest alacsony vagyok. :)
2013. okt. 13. 21:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!