Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hízni akarok, de nem bírok....

Hízni akarok, de nem bírok. Mit tegyek, mit egyek?

Figyelt kérdés
17F vagyok és gyors az anyag cserém. ,,gízdának" érzem magam, pedig koromhoz képest jóizomba vagyok, de rá térek a lényegre... a csuklómon nagyon látszik az a kerek csont vagy porc, ami totál idegesít engem. Valahogy oda szeretnék hízni, hogy ne látszódjon annyira. Nem karok tápokat meg ilyeneket szedni, mint a sok marha body buildingesek.
2014. jan. 11. 21:49
 1/3 LamboLover ***** válasza:

Neked ilyen az alakod, fogadd el, biztos van lány akinek tetszik.

Amúgy a gizda nem ezt jelenti. Girnyóra esetleg véznára gondoltál.

Komolyan egy csont zavar a csuklódon?

2014. jan. 11. 21:53
 2/3 anonim ***** válasza:

" Nem karok tápokat meg ilyeneket szedni, mint a sok marha body buildingesek. " - Jajjj. Nagy szerencséd van, hogy ebbe a kategóriába írtad a kérdést és nem a testépítősökhöz :)).

Egyél sokat és sportolj sokat. Más recept nincs. Ektomorf típus vagy, ne siránkozz , mert ha endomorf vagy mezomorf lennél, akkor az lenne a bajod. Ilyen az ember, mindenért panaszkodik, amíg nem jön rá arra, hogy miként fordítsa előnyére a dolgokat.

Nem lesz gond veled, ha a vékony testalkatoddal párosul némi erő, fittség és izom. Ne ess abba a tévedésbe, mint sokan csinálják, hogy összezabálsz minden szart, hogy felhízlaljad magad, mert az nem jó. Külső szempontjából jobb egy szálkás, vékonyabb, fitt test, mint egy hájas test.

2014. jan. 12. 08:45
 3/3 A kérdező kommentje:
Nah szóval... az lett, hogy konditerembe járok. És egy tápszer eszek az pedig a joghurt. Nem tudom miért kezdtem el enni, de utána mindig nagyon jól Esik. És hát a konditerem tényleg sokat növelt a tömegemen + kicsit vastagabb, szélesebb is lettem. Jó nem egy kigyúrt állat, de annyi elég amennyit én akartam. Mondjuk az is igaz, hogy nekem 2 vagy 3x annyi idő kellett mint egy poros zsáknak, de büszke vagyok magamra :)Jah és nincs semmi fajta étrendem.
2014. okt. 3. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!