Miert akarok mindig enni?
Nagyon durva..MINDIG enni akarok. De nem az, hogy ehes vagyok, hanem inkabb a szam kivanja az etelt. Pl. Ha ejszaka felkelek mondjuk pisilni van, hogy nem birom megallni es bekapok valamit. Ha reggel felkelek mar az az elso, hogy rohanok kajaert. Ha nem vagyok ehes, akkor alig varom, hogy vegre megehezzek es joizuen leuljek enni. De ez ritkan tortenik meg, mert addig nem birom ki es mindig eszek ezt-azt es akkor mar meg se ehezek. Sot, sokszor hasfajas lesz a vege, m.ert egy kis csoki egy kis joghurt, alma, keksz barmi johet csak egyek valamit. Mellesleg rettegek a hanyastol, utalom a hasfajast es a hasmenest es ha osszeeszek mindent es utana megfajdul a hasam akkor meg buntudatom van, hogy mekkora hulye voltam. De tenyleg folyamatosan az evesen jar az eszem es nem csak, ha unatkozok, hanem akkor is, ha elfoglalom magam massal. Van, hogy ora kozepen kezdek el enni es nemerdekel, ha kivag a tanar, mert nekem ENNEM KELL! Ha valaki eszik mellettem es nalam nincs etel akkor meg tudnam olni csak, hogy adjon belole. Nem vagyok terhes! Mitol van ez? Regota ez megy.
15L
Igazabol, ha nagyon nagyon muszaj akkor talan kibirom, hogy ne egyek, de nagyon nehez.
Egyszer itthonhagytam a kajam es anap vegen mar sirni tudtam volna. Majd hazajottem kezetmostam es szinte remegtem az etelert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!