Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hogyan fogyjak hyorsan?

Hogyan fogyjak hyorsan?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Nagyon szeretnék lefogyni! Nem eszem sokat és sportolok, még is hájgolyó vagyok:( kérlek szépen segítsetek nekem, nagyon el vagyok keseredve. 2 éve nem voltam semilyen strandon, még nyáron sem. Az önbizalmammal is problémák vannak e miatt.. nekem nagyon fontos lenne. A barátaim is azt mondják, hogy duci vagyok, szerintem ez már a legalja. Kérlek szépen, ha ti is éreztétek már úgy, hogy minden nap egy szenvedés, minden nap azért kell küzdenetek, hogy ne csúfoljanak ki, segítsetek rajtam! Voltunk már orvosnál, és azt mondták nem betegség miatt vagyok kövér. A testömeg indexem szerint normál vagyok de a hasam nagyon nagy. KÉRLEK SZÉPEN TITEKET SEGÍTSETEK NEKEM! KÖSZÖNÖM: 14/L

2014. jan. 5. 21:04
 1/2 anonim válasza:
3 évig futottam, nagyon szép szálkás, vékony alakot csinál kevés időn belül. :) 15/L
2014. jan. 5. 21:09
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de atlétikázom, nagyon sokat futok:(
2014. jan. 5. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!