Halat (pangosius) hogyan készítsem el egészségesen?
Figyelt kérdés
Vettem tegnap halat, most szeretném megcsinálni (kolvadt már) Sütőbe nem tudom berakni mert nemrég kaptunk még nem tapasztaltam ki hogy hogyan kell benne sütni.(légkeveréses)
Valakinek tipp hogy hogyan készítsem el? mivel ízesítsem?
2013. dec. 18. 11:59
1/6 anonim válasza:
Pangacius, nem ?
Olajban, serpenyőben amúgy.
2/6 anonim válasza:
Sajnos Pangasiust egyáltalán nem tudsz egészségesen elkészíteni.
Hogy miért? Írd be a keresőbe: Pangasius botrány.
Nem akarom most leírni, amit én már rég tudok, de ha utánanéztél, döntsd el, hogy tényleg megsütöd-e, vagy sem.
4/6 anonim válasza:
kókuszzsírban... a mirelit halat márpedig érdemes sütni, mert serpenyõben általában széttmálik.
5/6 anonim válasza:
Sózd meg, majd forgalsd paprikás lisztbe, tojásba és zsemlemorzsába, utána süsd ki bő olajban.
6/6 anonim válasza:
Szerintem úgy hogy keverj egy tálba mustárt és citromot(ízlés szerint).Majd hogyha félig átpirítottad a halat akkor kend rá majd mehet vissza a sütőbe.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!